Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Altamira Airport

Arată filtrele

Altamira

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • În bătaia soarelui

  Iubitorii de vreme frumoasă și caldă se vor simți ca în paradis în Altamira: temperatura medie în funcție de anotimp, se situează între 20 și 30 de grade Celsius.

 • Cachoeira do Curuá

  La graniță, în apropiere de autostradă, se află câteva cascade pitorești impresionante: două, mai mici, ideale pentru a vă distra în familie și câteva mai mari, care arată uluitor admirate de departe. 

 • Vechea catedrală

  Una dintre cele mai vechi clădiri conservate din oraș este Catedrala Sagrado Coração de Jesus. În edificiul renovat sunt păstrate picturi originale atât pe pereți, cât și pe tavan. 

Altamira: cascade, bucătărie braziliană și vreme mereu frumoasă

Altamira se află pe malul râului Xingu, afluent al Amazonului, și a fost fondat la începutul secolului 20. Principala sursă de profit a fost încă de la început negustoria datorită vecinătății râului, dar și agricultura dezvoltată pe baza solurilor fertile.

O vacanță tradițională în Brazilia include foarte multe petreceri pe străzile orașelor, așadar nu ezitați să cunoașteți viața localnicilor. Începeți cu o vizită la Praca da Independencia, aflată pe Rua Coronel José Porfírio, unde veți întâlni oameni practicând gimnastica în aer liber, care mai apoi se vor relaxa într-unul dintre localurile din apropiere. Dacă ați ales să călătoriți cu copiii, vă asigurăm că nu se vor plictisi aici – parcul este prevăzut cu o mulțime de locuri de joacă unde cei mici vor experimenta cățăratul pe sfori, trepte și se vor da în caruseluri. Tot aici există piste de skateboarding, terenuri de fotbal și volei și piste de alergare.

Bucătăria braziliană merită încercată, sigur o să vă lingeți pe degete! La restaurantul Dom Fernanses, aflat pe Travessa Coronel Tancredo, mâncarea va fi servită în stilul tradițional brazilian: vă umpleți farfuria cu tot ce vă doriți și plătiți în funcție de greutatea platoului. Astfel puteți degusta oricâte bunătăți locale doriți și vă puteți decide în privința felului de mâncare preferat. Treceți pe listă și Tinguela Bar E Restaurante, aflat pe Avenida Via Oeste, unde vă recomandăm carnea pregătită cu multă atenție asezonată cu delicioase salate pline de vitamine.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Altamira Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Altamira!

Alegeți hotel în Altamira