Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Cochabamba Jorge Wilstermann

Arată filtrele

Cochabamba

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Boliviano (BOB)

 • Oraș universitar

  Cochabamba este sediu pentru mai bine de 15 universități, incluzând aici și Universidad Mayor de San Simón (una dintre cele mai mari la nivel național). Mii de studenți, mai ales brazilieni, populează orașul și încing atmosfera aici an de an.

 • Parque de la Familia

  Situat pe locul fostei Zoo și Parcului Copilului, acesta a fost renovat recent. Cele 5 surse de ape dansatoare sunt acompaniate de imagini proiectate, lumini LED și o fântână a cărei apă 20 de metri înălțime (pe muzică sincronizată). De văzut!

 • Bolivia

  O țară cunoscută pentru altitudinea la care se află orașele sale, Bolivia adună și multe frumuseți naturale uitate. Explorarea acestei țări este o aventură datorită peisajelor impresionante, dar și a populației băștinașe, încă prezente.

Ce trebuie să știți despre Cochabamba

Cochabamba este un mix interesant de vechi, colonial, republican și modern – un oraș unde obieciurile antice ale băștinașilor sunt combinate cu viața contemporană, dinamică. 
Situat la mijlocul drumului dintre Santa Cruz de la Sierra și la Paz, orașul este un punct foarte bun de plecare dacă v-ați propus să vizitați Bolivia: climatul său blând (este cunoscut drept Ciudad de la Eterna Primavera – Orașul Primăverii Eterne), nici prea rece iarna, nici prea cald vara, la o altitudine suportabilă (2.558m), este mereu perfect pentru o vacanță.
Orașul are o piață centrală, Plaza 14 de Septiembre, care este o atracție în sine. Recomandarea noastră este să stați mai mult prin preajma ei, întrucât veți găsi numeroase lucruri care să vă atragă atenția, printre care și Catedrala Metropolitană, dar și primăria. Un alt punct de interes este statuia lui Iisus din La Concordia, situată în vârful dealului Sfântul Petru – este cea mai mare statuie a lui Iisus din lume, chiar mai mare decât cea cu Iisus Mântuitorul, având peste 40 m înălțime.
Cochabamba este, de asemenea, un oraș universitar. Universidad Mayor de San Simón (UMSS) își are sediul central aici, aceasta fiind considerată a doua cea mai bună universitate din Bolivia. În plus, mai multe universități private au fost construite aici, astfel transformând orașul în cea doua destinație căutată de studenți la nivel național, după Santa Cruz. 

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Cochabamba Jorge Wilstermann

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cochabamba!

Alegeți hotel în Cochabamba