Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Ipatinga Usiminas

Arată filtrele

Ipatinga

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Paradisul cafelei

  Regiunea unde se află Ipatinga este recunoscută pentru cafeaua excelentă cultivată. Dacă sunteți iubitori ai licorii sau vă doriți să vă întoarceți din city-break cu un suvenir pentru cei dragi, optați pentru parfumatele boabe de cafea braziliană!

 • Bucătăria savuroasă

  Localnicii sunt fiecare dintre ei adevărați chefi când vine vorba de prepararea bucatelor tradiționale. Vă vor tenta cu adevărate festinuri sud-americane, ale căror principale ingrediente sunt carnea de porc, fasolea, orezul și bananele.

 • Un stat aparte

  Minas Gerais nu este un stat convențional. În această regiune se află cele mai multe obiective turistice listate în Patrimoniul Mondial UNESCO – prisosește să mai încercăm noi să vă convingem să vizitați Ipatinga și împrejurimile!

De ce merită să vizitați Ipatinga?

Orașul brazilian din Statul Minas Gerais este caracterizat de o populație de 250 000 de locuitori. Prin urmare, îl puteți lua în considerare ca pe o destinație ideală pentru cel puțin un city-break, dacă nu chiar o vacanță. Posibilitățile de petrecere a timpului liber în zonă sunt multiple: vizitarea unuia dintre parcurile de aici – Parcul Ipanema, aflat pe Avenida Roberto Burle Marx, care captivează cu podurile suspendate peste iaz și farurile luminoase oglindindu-se aievea în luciul apei sau parcul acvatic – Faisao Resort Acqua Park, cu fântâni impresionante, tobogane de apă de diferite dimensiuni și înălțimi și piscine pentru mici și mari, precum și standuri cu vânzători amabili de unde puteți procura gustări delicioase și răcoritoare preparate din fructe proaspete. Vă veți simți în sânul naturii dacă veți alege să vizitați Clube Parque das Cachoeiras, aflat pe Rua Itajuba 220. O cascadă ca pictată izvorăște de aici, regină peste aleile șerpuite unde vă veți putea plimbă în voie, admirând specii de plante exotice inedite. Este de la sine înțeles că pentru atunci când veți dori să mâncați în oraș, Ipatinga va avea câte ceva de oferit pentru fiecare. Un local cochet este Buoni Amici (Avenida Castelo Branco 240), unde veți gusta cele mai savuroase paste din zonă, cu garnitură de fructe de mare. De vă doriți, însă, să savurați preparatele tradiționale braziliene, poftiți la Horto Grill (pe Avenida Castelo Branco 65), unde veți avea parte de o friptură delicioasă.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Ipatinga Usiminas

Orarul zborurilor: Ipatinga

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ipatinga!

Alegeți hotel în Ipatinga