Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis

Arată filtrele

Juiz de Fora

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Unde să vă petreceți serile

  Café Muzik de pe Rua Espirto Santo este unul dintre locurile iubite de turiști. Miercurea este seara de samba, vinerea au loc petreceri pentru comunitatea LGBT, iar sâmbata au loc petreceri cu muzică rock.

 • Arhitectura unică

  Juiz de Fora este un mix de stiluri arhitecturale diferite, rezultat în urma numeroaselor civilizații care și-au lăsat amprenta în regiune de-a lungul secolelor. Cele mai interesante clădiri sunt cele secesioniste.

 • O vizită la muzeu

  Două dintre muzeele care merită vizitate în Juiz de Fora sunt Museu de Arte Moderna Murilo Mendes, care găzduiește o colecție vastă de opera, și Museu Mariano Procopio, cel de artă, istorie și științe ale naturii.

De ce merită să vizitați Juiz de Fora

Juiz de Fora este orașul brazilian care și-a primit atestarea în 1850, deși era locuit cu mult timp înainte. În urma atestării, orașul a început să se dezvolte rapid, creându-se o cale ferată și prima hidrocentrală din America Latină. 

În era industrială, regiunea era cunoscută în special pentru producerea de textile de calitate, iar Juiz de Fora era considerat unul dintre cele mai bogate orașe din Brazilia. La scurt timp însă, odată cu începerea cultivării cafelei în regiunea São Paulo, industria textilă a rămas în urmă.

Astăzi, orașul este un adevărat melanj cultural. Istoria orașului a fost scrisă de imigranți portughezi, italieni, germani, sirieni, libanezi și chiar chinezi. Aceste influențe se văd nu numai în arhitectura orașului, cât și în bucătăria locală. În inima orașului, de-a lungul străzii Avenida rio Banco, veți găsi cele mai bune restaurante cu preparate din toate colțurile lumii.

În luna iulie a fiecărui an, Juiz de Fora găzduiește cel mai important eveniment – festivalul Muzicii Antice și Coloniale din Brazilia, unde se reunesc cei mai buni cântăreți din țară. Aproape la fel de populare sunt festivalurile din luna august, dedicate comunității LGBT, Rainbow fest și Miss Brazil Gay.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Juiz de Fora!

Alegeți hotel în Juiz de Fora