Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Monte Claros Mario Ribeiro

Arată filtrele

Montes Claros

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Sărbătorile în Montes Claros

  Cetățenii orașului sărbătoresc zgomotos în multe rânduri, atât sărbătorile religioase, cât și pe cele seculare. Menționăm Corpus Christi sau sărbătoarea de pe 3 iulie, atunci când se celebrează emanciparea orașului.

 • Peșteri impresionante

  Lapa Grande este o aglomerare de peșteri din apropierea orașului. Dintre acestea, două sunt demne de menționat: Lapa D'Água și Lapa da Nascente, ai căror pereți sunt împodobiți cu fosile de animale.

 • Cu autobuzul către Montes Claros

  Dacă alegeți Montes Claros ca destinație de vacanță, numele stației de autobuz la care trebuie să ajungeți este Ildeberto Alves de Freitas din Piața Presidente Tancredo Neves.

Natură din belșug și petreceri fastuoase: acesta este Montes Claros!

Montes Claros este un oraș din estul Braziliei, în nordul statului Minas Gerais, aproape de râul Verde Grande. Aici s-a născut Darcy Ribeiro, unul dintre cei mai cunoscuți antropologi brazilieni, care a influențat puternic numeroși academicieni din America Latină.

Dacă alegeți să vă petreceți vacanța aici, vă veți bucura de plimbări în natură chiar în mijlocul orașului! Montes Claros are o ofertă variată de spații verzi: parcul urban Milton Prates (Morada do Parque) sau parcul aflat în împrejurimi, impresionantul parc statal Parque Estadual da Lapa Grande.

Bucătăria regiunii este una simplă, bazată pe produse locale. Se servește carnea de porc sau de pui împreună cu legume proaspete, iar preparatele sunt gătite în cuptoare pe bază de cărbuni sau lemne, multe restaurante adoptând acest stil pentru gustul unic conferit alimentelor. În plăcinte întâlniți des porumbul și făina de manioc, deoarece clima zonei nu permite cultivarea grâului. Un fel de mâncare populară este pão de queijo, pâinică din brânză, servită la micul dejun sau potrivită ca gustare. Vacanța nu va fi completă fără să pășiți într-unul din restaurantele de aici: Favoritto Rua Tupinambas 58) sau Octoo Bar e Restaurante (Avenida Donato Quintino 90), iar pentru bucătărie internațională vă recomandăm Cozy Resto (Rua Olimpio Dias de Abreu 47).

Din Montes Claros puteți face o excursie către sudul statului Minas Gerais, în regiunea muntoasă, populară pentru stațiunile balneo-climaterice. 

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Monte Claros Mario Ribeiro

Orarul zborurilor: Montes Claros

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Montes Claros!

Alegeți hotel în Montes Claros