Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Pereira Matecana Intl

Arată filtrele

Pereira

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Microclimatul

  Pereira este unul dintre puținele locuri unde este prezent un microclimat. De la o regiune unde veți resimți căldura și aerul uscat până la o alta, unde vă va îngheța vârful nasului de frig și umiditate, este o distanță de...numai 10 minute!

 • Ca în Alpi

  În oraș predomină climatul cu o temperatură plăcută și briză călduță, lucru rar întâlnit într-o țară sud-americană. Datorită acestui aspect, nu de puține ori Pereira a fost asemănată orășelelor elvețiene din Alpi.

 • O grădină zoologică cu tradiție

  Parcul zoologic ridicat în anul 1959 este considerat a fi unul dintre cele mai importante din Columbia și chiar din întreaga America de Sud! La Zoológico Matecaña, cei mici și mari deopotrivă pot admira peste 150 de specii de animale.

Pereira – orașul faimoasei cafele columbiene

Oraș situat la poalele Munților Anzi, în regiunea unde se prelucrează faimoasa cafea recunoscută și înscrisă deja în Patrimoniul Mondial UNESCO (Coffee Cultural Landscape of Colombia), Pereira este ideală printre altele ca punct de pornire în drumeții către două dintre cele mai cunoscute rezervații din zonă: Parque Ucumarí și Santuario Otún Quimbaya

Unul dintre aspectele care atrage turiștii în căutare de o vacanță aici sunt prețurile accesibile, practicate peste tot prin oraș, comparativ cu restul Columbiei. Centru urban cu o populație tânără datorită studențimii de aici, Pereira este totuși o localitate ale cărei atracții sunt subestimate. Temperatura, prietenoasă la rândul ei tot timpul anului (aproximativ 22 de grade Celsius în medie) și așezarea geografică, împrejurimile muntoase, dar și oamenii politicoși și primitori ai locurilor fac din centrul urban columbian unul aparte. 

Avem câteva recomandări atunci când vine vorba de bucătăria locală: Aly Torres, un local popular în rândurile turiștilor sosiți pentru vacanțe aici, vă așteaptă cu fripturi de foarte bună calitate, paste și preparate din fructe de mare, dar și băuturi pe măsură.

 

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Pereira Matecana Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Pereira!

Alegeți hotel în Pereira