Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Puerto Maldonado Padre Aldamiz Intl

Arată filtrele

Puerto Maldonado

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Surazo și friaje

  Clima este tipică bazinului Amazon, caldă și umedă, dar uneori temperaturile ajung să coboare dramatic la doar câteva grade Celsius peste limita de îngheț din cauza vânturilor arctice dinspre sud. Acest fenomen se numește surazo sau friaje.

 • Goana dupa aur

  Unii ghizi vă pot ademeni cu vizite în mijlocul căutătorilor de aur. Acești localnici nu vor fi prea dornici să vă împărtășească din secretele lor, însă vă vor vinde bucuroși minereul prețios scos la suprafață, într-un mod nu tocmai legal.

 • Purificare spirituală

  În satele din apropiere se află câteva locuri care oferă turiștilor posibilitatea de a se „purifica spiritual”. Pentru o astfel de ședere, care vine la pachet cu băutura tradițională ayahuasca, trebuie să alocați măcar câteva zile.

   

Puerto Maldonado – orașul peruan din jungla amazoniană

Dacă vă gândiți la o vacanță în Peru, puneți pe listă și Puerto Maldonado, orașul din inima junglei amazoniene. Fondat în 1902 în regiunea pădurilor tropicale ale Amazonului, acesta se află la confluența râurilor Tambopata și Madre de Dios. Este destinația perfectă pentru o vacanță cu plimbări în aer liber: în apropiere se află parcurile naționale Manú și Bahuaja-Sonene și rezervația naturală Tambopata.

Startul vacanței în Puerto Maldonado începe cu Obeliscul, de unde puteți admira panorama întregului oraș, dar și pădurea tropicală. Natura joacă rolul principal în acest loc și merită să vizitați Insula Maimuțelor, un loc magic cu numeroase specii de animale.

Pentru o pauză răcoritoare, încercați înghețata preparată din fructe exotice din Plaza de Armas. Tot aici veți putea servi un suc stors din fructe proaspete sau o cină delicioasă la un preț accesibil, cum ar fi chiftelele din carne de pui înfășurate în frunze, gătite la abur. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant cu specific local, vă recomandăm Burgos’s, unde puteți încerca ceviche, o salată marinată cu sos de lime din pește, cartofi dulci, porumb și avocado.   

Vacanța în Puerto Maldonado va începe în mod surprinzător încă de la aterizare! Ghizii locali vă vor asalta cu oferte, oferindu-vă rute pentru plimbările prin rezervațiile naturale din zonă ori șederi la una dintre colibele din junglă, în mijlocul triburilor din regiune.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Puerto Maldonado Padre Aldamiz Intl

Orarul zborurilor: Puerto Maldonado

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Puerto Maldonado!

Alegeți hotel în Puerto Maldonado