Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Passo Fundo Lauro Kurtz

Arată filtrele

Passo Fundo

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Superba catedrală

  Pe Avenida Neto veți găsi una dintre cele mai fascinante biserici – Catedrala Metropolitana Nossa Senhora Aparecida. Deși nu a fost construită de foarte mult timp (1951), cu siguranță merită să o vizitați.

 • Călătoriile cu taxiul

  O informație utilă este faptul că în Passo Fundo, tarifele pentru taxi sunt fixe, indiferent că alegeți să călătoriți ziua sau noaptea.

 • Casa unei legende din fotbal

  Passo Fundo este locul în care s-a născut Luiz Felipe Scolari, antrenorul de fotbal cunoscut la nivel mondial. De-a lungul carierei sale, a antrenat echipe naționale precum Portugalia și Brazilia.

De ce merită să vizitați Passo Fundo

Passo Fundo este un oraș situat în zona muntoasă a Braziliei, la altitudinea de aproximativ 700 de metri, în statul Rio Grande Do Sul. Temperatura medie este de 17 grade Celsius și rareori se întâmplă să scadă sub 8 grade Celsius.

Este un centru urban mic, cel puțin comparativ cu standardele sud-americane, și nu depășește 200.000 de locuitori, ceea ce îl face ideal pentru o vacanță aparte.

Orașul mai este cunoscut și drept ”Orașul oamenilor buni” sau ”Capitala Națională a Literaturii”, întrucât majoritatea evenimentelor naționale legate de literatură au loc aici. Un alt nume al orașului este „Capitala Nordului”, care evidențiază entuziasmul localnicilor, considerând locația reală a acestuia.

Totuși, cuvântul care descrie cel mai bine locuitorii din Passo Fundo este „Gaúcho”. Aceasta este o civilizație aparte, a cărei membri sunt mândri de apartenența lor. Ce este special la această civilizație? Înainte de toate, pasiunea pentru muzica tchê, cantata la chitară, percuție și acordeon, și pasiunea pentru agricultură și creșterea animalelor.

De asemenea, în Passo Fundo nu vă veți face griji legat de lipsa restaurantelor! Unul dintre cele mai populare este Chico Churrascaria, pe Avenida Brasil Oeste 3454, cu specialități sud-americane, iar dacă vreți să încercați bucătăria japoneză, vă recomandăm Sangsan Asian Lounge, pe aceeași stradă, la numărul 1986.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Passo Fundo Lauro Kurtz

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Passo Fundo!

Alegeți hotel în Passo Fundo