Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Santiago De Los Caballeros Cibao Intl

Arată filtrele

Santiago De Los Caballeros

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Peso dominican (DOP)

 • De încercat

  Santiago are activități pentru toate gusturile – de la muzee și monumente, până la centre de cumpărături și cazinouri. Așadar, de ce să nu experimentați cât mai multe?

 • Climă

  Tipic caribiană, cu temperaturi și umiditate ridicate pe întreg parcursul anului. Decembrie și ianuarie sunt cele mai "reci", cu temperaturi între 18 to 29°C, în timp ce în iulie și august sunt înregistrate între 22 to 33°C.

 • Sporturi

  Surprinzător, baseball-ul este cel mai popular sport practicat aici. Hai Aguilas Cibaeñas (da, aceasta este echipa orașului)!

Ce trebuie să știți despre Santiago de los Caballeros

Santiago de los Caballeros este al doilea oraș ca mărime din Republica Dominicană, capitală a provinciei Santiago și principalul centru metropolitan din regiunea nordică. Santiago are înțelegere de înfrățire (înțelegere prin care orașele colaborează pentru a promova contactul uman și legăturile culturale) cu Havana (Cuba), Mayagüez și San Juan (Puerto Rico), Santiago de Compostela (Spania) și San Salvador (El Salvador).
Zona urbană din Santiago de los Caballeros este al doilea centru ca importanță economică la nivel național, dar conduce detașat când e vorba de schimbul de bunuri și servicii pe teritoriul Cibao.
În zona culturală, veți găsi multe lucruri interesante de văzut: Teatrul Mare Cibao, Casa de Cultură, Centrul Cultural, Casa Artelor, La 37 de las Tablas și Centrul Cultural Eduardo León Jiméne, unul dintre cele mai importante din America Latină și Caraibe. Dintre atracțiile sale urbane, vă recomandăm: Catedrala Santiago Apóstol, Palatul Consistorial, Hotelul Matum, Stadionul Cibao și Monumentul Eroilor Restaurării. 

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Santiago De Los Caballeros Cibao Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Santiago De Los Caballeros!

Alegeți hotel în Santiago De Los Caballeros