Meniu

Căutați zboruri către aeroportul São Paulo Viracopos-Campinas Intl

Arată filtrele

Campinas

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Câmpurile verzi

  Numele orașului – Campinas – înseamnă la propriu câmpii. Acest nume i-a fost atribuit datorită reliefului său și a formei vegetației de aici. Orașul este înconjurat de râuri și câmpuri întregi cu iarbă deasă și înaltă.

 • Un tramvai din timpuri străvechi

  Parque do Taquaral vă oferă o oportunitate rară – aceea de a face o plimbare cu o veche cabină de cale ferată. Este, de fapt un tramvai din prima jumătate a secolului 20, ce parcurge un traseu de trei kilometri.

 • Plimbările cu autobuzul

  Dacă vă hotărâți să parcurgeți Campinas cu autobuzul, țineți cont de faptul că nu vor fi foarte clare opririle acestuia. Localnicii sunt foarte dornici să ajute cu informații despre stații, însă... nu foarte mulți vorbesc limba engleză. 

De ce merită să vizitați Campinas?

Campinas, orașul din statul São Paulo, a fost ridicat la sfârșitul secolului 18 și este supranumit și Prințesa Orientului sau Orașul Rândunicilor. Un oraș nemaipomenit dacă sunteți în căutarea unei vacanțe în stil sud american!
Dacă sunteți genul activ, vă recomandăm Parque do Taquaral (Parcul Portughez) – un loc minunat perfect pentru jogging, exerciții fizice și plimbări cu bicicleta. Parcul are și propriul iaz unde vă puteți plimba cu bărcuța. Pentru cei pasionați de cosmos, recomandăm o vizită la planetariul local.
Încă de la origini, regiunea a fost cunoscută pentru creșterea plantei de cafea. Așadar, dacă doriți să savurați o ceașcă, mergeți la Cafeneaua Marie Antoinette, aflată pe Rua Coronel Quirino 1239 sau la Cafeneaua Container, pe Rua Antonio Lapa 1080 – aici puteți încerca diferite mixuri de boabe și diverse tipuri de fierbere a cafelei. Pentru gurmanzi, restaurantul thailandez Lagundri, de pe Rua Sampainho 58 reprezintă o opțiune de top. Dacă preferați un meniu vegetarian, alege Restaurantul Theo Medeiros, situat pe Rua Duotor Sampaio Ferraz 175 –a cesta oferă varietăți culinare din întreaga lume.
Correio Popular, ziarul orașului, a creat o listă cu cele mai frumoase atracții locale, denumindu-le cele șapte minuni din Campinas. Parcul Portugal, Vechea Piață, Turnul Castelo, gara, Catedrala, sediul Clubului de Hipism, dar și Școala de Cadeți sunt cele care completează această listă a atracțiilor regionale – niciuna nu trebuie ratată dacă ajungeți aici în vacanță!

Companii aeriene populare care operează zboruri spre São Paulo Viracopos-Campinas Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Campinas!

Alegeți hotel în Campinas