Meniu

Căutați bilete de avion spre Antalya

Arată filtrele

Antalya

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Plajele din Antalya

  Antalya are numeroase plaje frumoase – cele mai căutate sunt Phaselis, Konyaaltı, Cleopatra, Lara, Watermelon, Kemer, Sorgun, Incekum și Coasta Tekirova.

 • Viața de noapte

  Viața de noapte a Antalyei este extrem de faimoasă. Sunt multe locuri în care vă puteți distra – Yaza este locul unde barurile și cluburile sunt deschise până în zori, fiind organizate în mod frecvent și evenimente private.

 • Accesul la aeroport

  Drumul Antalya-aeroport are doar 16.7 km și este la 36 de minute distanță. Transportul este asigurat cu autobuz de "Havaş" din centru până la aeroport.

Ce trebuie să știți despre Antalya

Orașul are cele mai frumoase și curate coaste ale Mediteranei, acestea întinzându-se în peste 630 km. Numele i-a fost dat de regele Bergama II, iar în prezent este cunoscut ca grădina de banane și portocale a Turciei. 
Ce nu trebuie să ratați în Antalya?
Lycian Way, Fethiye și Antalya se bucură de un drum creat prin natură, fiind de fapt o rută montană deosebită. Tot aici veți găsi și farul Gelidonya, care oferă cea mai frumoasă priveliște asupra Turciei. 
Aquarium-ul din Antalya este cel mai mare din lume. Acesta este construit într-un concept special, astfel încât parcurile, peșterile, deșerturile și aerul pădurilor tropicale sunt perfect reflectate. 
De asemenea, puteți face scufundări într-unul dintre multele golfuri din Antalya. 
Noi vă mai recomandăm și următoarele atracții: moscheea Murat Pasha, Kaleiçi – locul unde sunt adunate străzile istorice, înguste ale Antalyei, peștera Karain Cave și Muzeul Antalya, care protejează lucrările prădate în timpul Primului Război Mondial. 
Orașul antic Termessos a luat naștere cu înconjurarea lui Alexandru Cel Mare în 333 Î.C. Orașul antic situat pe drumul Antalya-Korkuteli  este la 20 km distanță.
Ce să savurați în Antalya? 
Noi am încercat și ne-au plăcut: chiftelele shish, care sunt prăjite în boilere de cărbune și aranjate în sticle; peștele, dar și înghețata arsă. Recomandare. Nu mergeți în magazine ca să cumpărați sucuri fresh de fructe sau suc de portocale.

Aeroporturi în Antalya

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Antalya

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Antalya!

Alegeți hotel în Antalya