Meniu

Căutați bilete de avion spre Barranquilla

Arată filtrele

Barranquilla

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Vulcanul Totumo

  La o oră distanță de oraș se află un mic vulcan, inactiv astăzi. Trepte de lemn vă vor purta până spre vârful său, unde îi veți putea observa craterul umplut cu nămol și unde pentru câțiva dolari vi se va permite să încercați să vă și scăldați aici.

 • Prima companie aeriană

  SCADTA, prima linie aeriană stabilită în America a fost fondată în Barranquilla în anul 1919. Compania operează zboruri și astăzi peste tot prin America Latină și nu numai, fiind chiar celebra AVIANCA.

 • Cântând în ploaie

  În cartierele aflate departe de centrul orașului, canalizarea este un lux. Dacă în timpul unei vizite prin Barranquilla vă surprinde o rafală de ploaie, atunci vă sfătuim să intrați într-un bar și să vă bucurați de o gustare delicioasă.

De ce merită să vizitați Barranquilla?

Barranquilla este unul dintre cele mai mari centre columbiene. Deși statutul și l-a câștigat abia în anul 1813, există înscrisuri ce dovedesc existența locuitorilor indieni nativi încă din anul 1533. Portul său a fost o destinație populară printre imigranții sosiți de peste tot din Europa, în special în timpul războaielor mondiale. Datorită comerțului maritim, orașul a fost supranumit Poarta de Aur a Columbiei.
Ce vă recomandăm să vizitați în cazul în care ajungeți aici în vacanță? Veți intra cel mai ușor în contact cu atmosfera regiunii dacă începeți cu Muzeul del Caribe. Aici veți putea vedea unelte și echipamente folosite de către primii locuitori, veți descoperi istoria cuceririlor europene și veți putea afla informații interesante despre animalele care trăiesc pe fundul oceanului. 
Vă recomandăm, de asemenea, să vă planificați vacanța și în funcție de Carnavalul din Barranquilla - sărbătoarea începe cu patru zile înainte de Săptămâna Mare și este înscrisă în Patrimoniul UNESCO. 
Vacanța nu este completă dacă nu încercați și bucătăria locală - un mix de gusturi de prin toată lumea: africane, chinezești, japoneze, braziliene, franțuzești, italiene și spaniole. Un bar tipic regiunii cu profil fast-food este fruteria, un local cu gustări prăjite servite împreună cu sucuri proaspăt stoarse. La Restaurantul Los Compadres puteți încerca empanadas – plăcintele cu umpluturi din carne de vită, pui sau brânzeturi, ori papas rellenas (găluște din cartofi umplute cu carne de vită). 

Aeroporturi în Barranquilla

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Barranquilla

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Barranquilla!

Alegeți hotel în Barranquilla