Meniu

Căutați bilete de avion spre Belo Horizonte

Arată filtrele

Belo Horizonte

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orarul

  Cel mai ușor vă puteți deplasa cu autobuzul.  Atenție însă! Orarul cu mersul acestora nu este afișat în stații, ci direct ÎN autobuz. 

 • Nu vă temeți de ploaie!

  Belo Horizonte este o regiune ploioasă. Dar nu vă temeți – există nenumărate prelate atârnate de clădiri prin zonele turistice unde veți fi feriți de ploi. 

 • Aveți grijă la cumpărături!

  În magazine sau baruri se întâmplă deseori să plătiți la o tejghea și să primiți ce ați cumpărat la o alta. Așadar, verificați numele produsului achiziționat, deoarece nu veți putea indica înspre el cu degetul.

De ce merită să vizitați Belo Horizonte?

Orașul este situat în sud-estul țării, la 440 km distanță de Rio de Janeiro, la poalele muntelui Espinhaço. A fost ridicat urmând liniile de urbanism ale arhitecturii americane: câteva clădiri au fost proiectate de arhitecți sud-americani faimoși precum Oscar Niemeyer sau Lucio Costa. Majoritatea acestora se află în cartierul Pampulha și sunt înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO (2016). 
Cel mai remarcabil altar din oraș – Biserica Sfântul Francis de Assisi, ridicată în 1943. Cu acoperișul său din beton, asemenea unui hangar, a fost privită cu îndoială inițial de către cler.
Dacă vreți să faceți și o sesiune de shopping în vacanță, cel mai potrivit loc este Mercado Central. Cea mai mare piață de pe Aleea Augusto de Lima este deschisă în fiecare zi. Veți găsi aici de la fructe și legume, carne, pâine, brânzeturi, până la produse artizanale.
În inima orașului Belo Horizonte tronează imensul parc, întins pe 45 de hectare de pământ, Américo Renné Giannetti. Acesta este recunoscut pentru cele 280 de specii de copaci care adăpostesc peste 50 de specii de păsări. Natura luxuriantă împreună cu panorama oferită de munții din împrejurimi fac din Belo Horizonte un oraș al relaxării - un oraș-spa, ideal pentru o vacanță.
 Printre cele mai populare puncte de atracție se află așa-numitele “camere de evadare”: locuri din care puteți scăpa doar rezolvând puzzle-uri, ghicitori sau folosind indicii (recomandăm Escape 60 de pe strada São Domingos do Prata).

Aeroporturi în Belo Horizonte

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Belo Horizonte

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Belo Horizonte!

Alegeți hotel în Belo Horizonte