Meniu

Căutați bilete de avion spre Cali

Arată filtrele

Cali

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • În onoarea Sfântului Iacob

  Numele întreg al orașului, Santiago de Cali, este un omagiu adus Sfântului Iacob, al cărui nume spaniol este Santiago. Sărbătoarea este celebrată pe 25 iulie, dată ce coincide și cu aniversarea orașului

 • Taxiurile – doar cele autorizate

  Atunci când comandați un taxi, alegeți o companie asociată organizației oficiale sau folosiți aplicațiile mobile pentru a avea siguranța onorării comenzii. Când sunteți în mașină, asigurați-vă că șoferul pornește aparatul. 

 • Juanchito – cartierul salsei

  Orice vizită în Cali nu se poate încheia fără o călătorie la Juanchito. Acolo veți găsi cele mai populare școli de salsa și, de asemenea, baruri și cluburi de noapte promovând și alte genuri de muzică.

Cali – sport și dans în ritm de salsa

Santiago de Cali, cunoscut drept Cali, este cel mai populat oraș din sud-vestul țării. Cali a găzduit evenimente sportive de anvergură precum Jocurile Mondiale din 2013, iar pulsul orașului este dat de ritmurile de salsa. Pasionații de natură se pot delecta cu bogățiile din jur: în vest se află Munții Farallones de Cali, iar în est – râul Cauca. Temperatura aerului este de 25 - 30°C în cea mai mare parte a anului.

Aeroportul Alfonso Bonilla Aragón se află la 20 de km de oraș și operează zboruri internaționale, fiind al treilea cel mai mare aeroport din țară în ceea ce privește numărul de pasageri deserviți anual. 

Unul dintre locurile emblematice de vizitat într-o vacanță este biserica Iglesia la Ermita, o biserică superbă, gotică, situată lângă parcul Los Poetas (Parcul Poeților). Acest sanctuar oferă un tablou de poveste – asigurați-vă că se află pe lista locurilor de vizitat în vacanță! 

To-do: încercați pandebono – pâine columbiană cu brânză, sau buñuelos - gogoșele prăjite, cel mai des umplute cu brânză sărată, și potoliți-vă setea cu guarapo – o băutură răcoritoare din trestie de zahăr, servită cu un strop de suc de lămâie și cuburi de gheață. Coacăzele negre, ambalate și vândute în hârtie, adeseori pudrate cu sare, sunt o gustare fantastică! 

Restaurantele recomandate de vizitatori sunt Platillos Voladores, unde puteți încerca specialități din bucătăria columbiană și Lenos & Carbon, care are o ofertă bogată în preparate sud-americane, platouri cu frigărui și fripturi. 

Aeroporturi în Cali

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cali

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cali!

Alegeți hotel în Cali