Meniu

Căutați bilete de avion spre David

Arată filtrele

David

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Balboa (PAB)

 • Shopping

  Pentru cumpărături, mergeți la Price Costco (numit Price Mart in Panama), la Do-it-Center (varianta din Panama pentru Home Depot) Furniture City (aici veți găsi mobilă americană) sau la supermarket El Rey. Chiriquí Shopping Center este alegerea cea mai potrivită dacă vreți să cumpărați haine sau mâncare.

 • Hoteluri

  Cele mai populare hoteluri sunt Aranjuez Hotel & Suites, Ciudad de David, Las Olas Beach Resort și Gran Hotel Nacional – acestea au cele mai bune recenzii de la călători.

 • Climă

  David este situat pe o câmpie, în zona de coastă (laguna Chiriquí), unde vă puteți bucura de o climă tropicală de savană – aici alternează verile uscate (decembrie-aprilie) cu iernile ploioase, iar temperatura medie anuală este de 32°C.

Ce trebuie să știți despre David

Situat în mod convenabil pe Autostrada Panamericană, orașul David este la doar 45 de minute de granița cu Costa Rica și la 6 ore și jumătate de Panama City. 
Cartierul San José de David este considerat a fi cel mai bogat din provincie, datorită producției agricole ridicate. David, deși este un oraș mic, oferă aproape aceleași servicii locuitorilor și turiștilor ca și capitala: restaurante, supermarketuri, farmacii, închirieri de mașini, hoteluri, aeroport internațional, centre de cumpărături etc. 
Dacă vreți să intrați în contact cu ceea ce înseamnă cultura locului, vă recomandăm să vizitați Catedrala San José de David, iar apoi să faceți o plimbare relaxantă prin Parcul Cervantes și Finca Dracula.

Aeroporturi în David

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre David

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în David!

Alegeți hotel în David