Meniu

Căutați bilete de avion spre Divinopolis

Arată filtrele

Divinopolis

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orașul unei artiste

  Divinopolis este locul de naștere al unei poete celebre, Adelia Prado. Operele sale au fost premiate de nenumarate ori, iar poeziile i-au fost traduse în engleză, spaniolă și italiană.

 • Bazinul cu aur

  Încă de la sosirea primilor coloniști, zona a fost exploatată datorită rezervelor însemnate de aur. Spre sfârșitul secolului 18, minele din regiune asigurau jumătate din aurul minat în întreaga lume.

 • Carnavalul oamenilor mari

  În fiecare an, sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie sunt dedicate pentru Festa da Fantasia, unde toată lumea se costumează și se distrează pe acordurile de muzică live.

De ce merită să vizitați Divinopolis?

Fondat în anul 1912, Divinopolis este un oraș situat în mijlocul statului brazilian Minas Gerais. Este considerat unul dintre cele mai sigure orașe din regiune, dar și capitală a modei.

Una dintre cele mai importante sărbători din regiune este Rodeo DivinaExpo, cu o tradiție de 50 de ani. Festivalul este organizat la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie, timp în care vă puteți bucura de spectacole de rodeo, de curse de mașini și showuri ale artiștilor locali.

Vă recomandăm să vă rezervați vacanța în Divinopolis în această perioadă, pentru că începutul lunii iunie marchează și aniversarea fondării orașului. Parada care are loc în acea zi este cu adevărat încântătoare.

La o distanță de aproximativ 20 de kilometri de oraș veți găsi Lago das Roseiras, un loc perfect de relaxare în sânul naturii și departe de aglomerația urbană. Puteți ajunge acolo cu mașina sau cu unul dintre autobuzele de cursă regulată.

Dacă vreți să încercați preparatele culinare braziliene, turiștii vă recomandă să vă opriți la Peixe Dourado, pe Rua Olinda 411 sau Cheia de Graca Arte & Sabor, pe Rua Pratapolis 160. Tot aici veți găsi o mulțime de restaurante care îmbină bucătăria braziliană cu cea japoneză, dat fiind legătura strânsă dintre cele două state. Un astfel de loc este Maria Baguette, pe Rua Mato Grosso 884

Aeroporturi în Divinopolis

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Divinopolis

Orarul zborurilor: Divinopolis

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Divinopolis!

Alegeți hotel în Divinopolis