Meniu

Căutați bilete de avion spre Fort de France

Arată filtrele

Fort de France

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Euro (EUR)

 • Fortăreața Saint-Louis

  Unul dintre locurile pe care nu vreți să le ratați sunt fortăreața Saint-Louis, creată în timpul domniei lui Louis XIII. Unele clădiri servesc astăzi drept muzeu.

 • Un oraș aglomerat

  Jumătate din populația insulei se află în Fort de France, adică aproape 150.000 de locuitori. Astfel, acesta este cel mai mare oraș din Antilele Mici.

 • Pentru iubitorii de plante

  Jardin de Balata este o grădină botanică cu exemplare vegetale din toată zona subtropicală. O veți găsi la aproximativ 10 kilometri de oraș, în direcția nord-vest.

De ce merită să vizitați Fort de France

Fort de France este capitala insulei Martinica, care face parte din teritoriile franceze de peste ocean. Orașul este localizaat pe coasta vestică a insulei, în golful care-I poartă numele. Aceasta insulă aparține arhipelagului Insulelor Caraibe din Antilele Mici.

Datorită faptului că insula este teritoriu francez, aici va trebui să respectați aceleași reglementări precum în Franța. Nu aveți nevoie de viză pentru o vacanță în Martinica, doar să vă rezervați biletele de avion și cazarea.

Până de curând, Fort de France nu a fost un punct de interes deosebit pentru turiști. În ultimii cincisprezece ani, însă, în urma îmbunătățirilor făcute de autorități, din ce în ce mai multe nave de croazieră ancorează la port.

Înainte să vă îndreptați către plajă, vă recomandăm să faceți o plimbare prin centrul orașului și să admirați clădirile renovate, pline de culoare, și parcul central. Aici veți putea asista la spectacolele de muzică live sau gusta mâncarea delicioasă. Cele mai bune locuri sunt The Yellow, pe Rue Victor Hugo 51, sau La Lucione, pe Route de Balata.

Pentru mai multe produse locale, de la fructe și legume la obiecte vestimentare, faceți o vizită la Grand Marché, pe Rue Blénac. Dincolo de toate obiectele de la vânzare, aici puteți cunoaște adevăratul spirit al orașului.

Aeroporturi în Fort de France

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Fort de France

Orarul zborurilor: Fort de France

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Fort de France!

Alegeți hotel în Fort de France