Meniu

Căutați bilete de avion spre Fortaleza

Arată filtrele

Fortaleza

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Distracție pe apă

  Cel mai mare parc de distracții acvatic din America Latină se află chiar aici: Beach Park. Veți experimenta senzații extreme în toboganul Insano, cel mai mare din lume, unde vitezele atinse sunt incredibile – până la 105 km/h!

 • Piața de noapte

  Feira Noturna este un bazar nocturn deschis în fiecare noapte pe Avenida Beira Mar. Aici găsiți suveniruri tradiționale: fețe de masă și șervețele din dantelă, obiecte de artă decorativă amerindiană ori hamace decorative.

 • Pe ritmuri braziliene

  Experimentați stilul de viață al localnicilor și mergeți în barurile de pe plajă. Aici vă veți bucura de muzică live, de dansurile forró, veți savura gustări locale sau veți admira tradiționalul Dança do Coco – totul pentru o vacanță pur braziliană!

   

Descoperiți Miami de Brazilia: o vacanță în Fortaleza

Cu arhitectura sa modernă, plajele spectaculoase și o temperatură anuală de 28 de grade Celsius, Fortaleza este adeseori comparat cu orașul american Miami. Construit de olandezi în secolul 17, orașul vă invită să îi descoperiți istoria în muzeul din Farul Mucuripe. Îndreptați-vă apoi către centrul vechi al orașului unde veți puteți vizita catedrala din secolul 20, proiectată de arhitectul francez George Maunier în stil predominant neo-gotic.


Cei mai mulți turiști aleg o vacanță în Fortaleza cu gândul la plajele urbane întinse pe mai bine de 25 km. Dintre cele mai cunoscute amintim: Praia do Futuro, Praia de Iracema (unde veți întâlni artiști locali boemi) sau luxoasa Praia do Meireles, punctul de atracție din centrul orașului, zonă împânzită cu hoteluri și restaurante. Dacă sunteți mai degrabă amatori de windsurf sau pur și simplu vă place să imortalizați frumusețile locale, alegeți Praia do Muscuripe.


Din categoria „bun de te lingi pe degete”, în Fortaleza trebuie încercate preparatele cu cassava: clătitele din făină de tapioca, macaxeira (bucăți de rădăcini de cassava fripte sau coapte) sau farofa (turtițe din făină de cassava cu ouă și ceapă, ori diverse garnituri). Nu uitați să gustați tradiționala baião de dois (orez și fasole neagră) ori carne de sol (carne sărată de vită). Unde veți găsi toate aceste bunătăți în Miami al Braziliei? În restaurante precum: Coco Bambu Frutos do Mar și Boteco Praia, Viva Verao sau Cabana del Primo.

Aeroporturi în Fortaleza

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Fortaleza

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Fortaleza!

Alegeți hotel în Fortaleza