Meniu

Căutați bilete de avion spre Granada

Arată filtrele

Granada

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Distracțiile din timpul iernii

  Zona Granadei este un loc ideal pentru fanii sporturilor de iarnă, datorită pârtiilor din Sierra Nevada. În 1996, aici s-a organizat Campionatul Mondial de Schi Alpin.

 • Un cântec despre Granada

  „Vuelvo a Granada” este cântecul dedicat acestui oraș. A fost compus de Miguel Ríos, unul dintre pionierii rock and roll-ului din Spania.

 • Drumul spre pârtie

  Dacă mergeți în Granada pentru a vă bucura de pârtii, țineți cont de programul autobuzelor către Sierra Nevada. Acestea pleacă în fiecare dimineață, numai la ora 8 și ora 10.

De ce merită să vizitați Granada

Granada este capitala provinciei cu același nume, situată la poalele lanțului muntos Sierra Nevada. Se află aproape de Marea Mediterană, iar dacă vreți să petreceți o zi la plajă, nu va trebui să conduceți mai mult de o oră.

Pentru că este un oraș universitar, Granada nu doarme niciodată și nici nu vă oferă ocazia să vă plictisiți. Vă puteți începe ziua în Granada la fel ca majoritatea localnicilor – cu un mic-dejun într-una din cafenele.

Dacă planificați doar un city break de câteva zile în Granada, rezervați-vă o după-amiază prin oraș. Combinația de arhitectură arabă cu cea a bisericilor catolice, vegheate de vârfurile înzăpezite ale munților Sierra Nevada vă vor face să credeți că sunteți într-un basm.

Una dintre cele mai frumoase clădiri din Granada este Alhambra, un complex de palate mauritane care datează din secolul 13. Aici veți putea admira mozaicurile incredibile și grădinile cu mici fântâni arteziene. O vizită aici durează cel puțin trei ore și necesită rezervare prealabilă, întrucât în fiecare zi este un număr limitat de vizitatori acceptat.

Cel mai bun mod în care să vă încheiați vacanța este la baia arabă Aljibe de San Miguel, de pe strada San Anton 72. Nu este un răsfăț ieftin, dar cu siguranță va merita fiecare bănuț. Aici veți putea sa faceți baie în piscine cu temperaturi variate și să vă bucurați de masaj și aromaterapie.

Aeroporturi în Granada

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Granada

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Granada!

Alegeți hotel în Granada