Meniu

Căutați zboruri spre Joao Pessoa

Arată filtrele

Joao Pessoa

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Poarta către soare

  Orașul se întinde de-a lungul unei peninsule aflată în cel mai estic punct al Americii de Sud. Datorită localizării sale, orașul este poreclit „poarta către soare”, deoarece acesta răsare aici cel mai devreme de pe întreg continentul.

 • La plimbare pe două roți

  În locul tradiționalelor mijloace de transport sau plimbărilor agale la pas, în João Pessoa puteți opta pentru bicicletă, orașul punându-vă la dispoziție astfel nenumărate centre de închirieri.

 • Raiul broaștelor țestoase

  Pe plajele din João Pessoa veți regăsi o mulțime de broaște țestoase depunându-și ouăle. Dacă vreți să vedeți cum ies cele mici din ouă la naștere, vă recomandăm cuiburile lor numeroase întinse peste tot pe plajele locale!

   

João Pessoa – cel mai verde oraș al Braziliei

João Pessoa este capitală și centru de afaceri al statului Paraíba, situat în nord-estul Braziliei. Vă va oferi tot ce te așteptați să regăsiți în unei vacanțe: un orășel mic, fermecător, plaje uimitoare și chiar propria-i insulă. Considerat cel mai verde oraș al țării, datorită unui parc întins pe 515 hectare chiar în centru (Jardim Botânico Benjamim Maranhão), acesta a fost nominalizat în topul orașelor ideale pentru retragerea la pensie. 

Veți fi fermecați de plajele sale curate, liniștite, cu nisip fin și o apă de un albastru ireal. Treceți pe listă câteva nume: plaja Cabo Branco, cu denumirea dată chiar de strada unde se află, plaja Tambaú, denumită după cartierul cu același nume și plaja Bessa, care se întinde de-a lungul Av. Arthur Monteiro de Paiva și Av. Gov. Argemiro de Figueiredo.

Experimentați viața de noapte a orașului și îndreptați-vă către berăria Cervejaria Devassa Joao Pessoa de pe Rua Professora Maria Sales 261. Ce aveți în meniu? Atmosferă, gustări și, bineînțeles, bere servită din belșug! 

Pentru când vi se face foame, avem două recomandări: Nau Frutos do Mar, specializat în fructe de mare și bucătărie braziliană, și Adega do Alfredo, unde veți putea degusta atât preparate locale, cât și mediteraneene. Pentru o gustare rapidă, dar gustoasă, pășiți în Empadinhas Barnabe de pe Rua Juvenal Mario da Silva 670.

Aeroporturi în Joao Pessoa

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Joao Pessoa

Orarul zborurilor: Joao Pessoa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Joao Pessoa!

Alegeți hotel în Joao Pessoa