Meniu

Căutați bilete de avion spre Sinop

Arată filtrele

Sinop

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Muzeul orașului

  Deși este un oraș tânăr, cu o istorie scurtă, merită să faceți o vizită la Museu Historico de Sinop, pe Avenida das Embaubas. Aici veți avea ocazia să vedeți cum exact este Sinop diferit de alte orașe.

 • O oază de liniște

  În apropierea străzii Avenida Julio Campos veți găsi piața Plinio Callegaro, preferată de cei care vor să bea o cafea în tihnă.

 • Parcul acvatic

  Dacă veți călători cu copiii, rezervați-vă o zi plină de aventură la Curupy Acqua Park. Aici veți avea o mulțime de tobogane și piscine din care să alegeți, iar copiii cu siguranță se vor bucura din plin.

De ce merită să vizitați Sinop

Sinop este un oraș situate în inima Braziliei, fondat în 1974 de compania Sinop Terras și ridicat într-un ritm rapid. Primii locuitori au fost cei din regiunea Parna, însă la scurt timp au venit aici oameni din toată Brazilia, în căutarea unei vieți mai bune.

Sinop nu este un oraș al monumentelor, ci, mai degrabă, o imagine a dezvoltării industriale, acesta fiind punct de export pentru bumbac, soia, orez și porumb. Totuși, această dezvoltare nu ar fi fost posibilă fără un sistem de drumuri bine pus la punct (primul drum construit către cel mai apropiat oraș a necesitat 7 zile) și fără un aeroport (localizat la 13 kilometri distanță).

Cel mai important templu din oraș este Catedral Sagrado Coração de Jesus, construit într-un stil architectural complet diferit de majoritatea bisericilor. Alte activități de care vă puteți bucura în timpul unei vacanțe în Sinop sunt relaxarea pe malul râului Teles Pires, în special pe Cut Beach.

Dacă vă doriți ceva mai dinamic, puteți închiria echipament pentru diverse sporturi de apă, de la pescuit, la canotaj sau chiar rafting. Țineți cont doar de faptul că fiecare plajă are specificul ei.

Nu în ultimul rând, Parcul rua das Orqideas, situat în centrul orașului, este un prilej bun să întâlniți animale sălbatice – papagali, țestoase de apă, maimuțe sau crocodili. Majoritatea dintre acestea sunt obișnuite cu prezența oamenilor, iar maimuțele vă vor însoți în plimbări, în speranța că le veți hrăni.

Aeroporturi în Sinop

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Sinop

Orarul zborurilor: Sinop

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Sinop!

Alegeți hotel în Sinop