Meniu

Căutați bilete de avion spre Parintins

Arată filtrele

Parintins

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O plimbare romantică

  Parintins este una dintre stațiile feriboturilor de lux care traversează Brazilia. O călătorie poate să dureze de la șase până la 25 de zile și cu siguranță merită să încercați o astfel de experiență!

 • O plimbare în jurul orașului

  Dacă vreți să explorați orașul, cea mai bună metodă este tuk tuk, vehiculul localnicilor. Este ieftină, rapidă, și puteți admira mai îndelung peisajele pe lângă care treceți.

 • Deserturile delicioase

  Dintr-o vacanță în Parintins nu poate să lipsească desertul brazilian tradițional – Brigadeiro. Este un fel de prăjitură cu o aromă intensă de ciocolată. Vă garantăm că o porție vă va îmbunătăți starea de spirit și vă va umple de energie!

De ce merită să vizitați Parintins

Parintins este orașul brazilian din inima Amazonului, situat pe insula Tupinambarana. Este cunoscut în special pentru promovarea tradițiilor culturale, precum Festivalul Folclórico de Parintins. Acesta este organizat în luna iunie și reprezintă al doilea cel mai popular eveniment din Brazilia, după Carnavalul de la Rio.

Orașul este înconjurat de păduri amazoniene, de râul Amazon și de nenumărate insulițe, motiv pentru care localnicii se folosesc de barcă pentru a se deplasa dintr-un loc în altul. Totuși, condițiile sunt ideale și pentru înot, fapt ce atrage în fiecare vară numeroși turiști în căutare de vacanțe inedite.

În centrul orașului veți găsi piața care adăpostește cel mai însemnat templu local, Catedral De Nossa Senhora do Carmo. În apropiere, lângă port, se organizează târguri de vechituri de unde vă puteți cumpăra cele mai inedite suveniruri – măști de carnaval, bijuterii sau produse ale artiștilor locali. Multe dintre aceste obiecte se vând direct din bărcile colorate ale comercianților. 

Pentru că Parintins este un oraș micuț, paleta de restaurante nu este cea mai largă. Cu toate acestea, veți găsi mâncare delicioasă bazată pe fructe de mare sau carne în Restaurante da Vania, pe Rua Rio Branco 669 sau în Kuiu, pe Praca Cristo Redentor 6.

Aeroporturi în Parintins

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Parintins

Orarul zborurilor: Parintins

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Parintins!

Alegeți hotel în Parintins