Meniu

Căutați bilete de avion spre Uberlandia

Arată filtrele

Uberlandia

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Regiunea celei mai bune cafele

  Pe teritoriul Triângulo Mineiro veți găsi Cerrado, un micro ecosistem acoperit de savană. Este unul dintre cele mai importante terenuri din Brazilia pe care se cultivă cafea, așa că asigurați-vă că încercați sortimentul pe perioada vacanței.

 • Spații largi

  Brazilia este o țară uriașă, iar dacă nu sunteți convinși, aflați că numai regiunea Triângulo Mineiro (nu statul cu același nume), este mai mare decât întreaga Portugalie.

 • Cea mai bună friptură de vită

  Dacă sunteți pasionați de preparatele culinare, veți fi încântați să aflați că în oraș și în vecinătatea acestuia veți găsi cea mai bună friptură de vită din întreaga țară.

De ce merită să vizitați Uberlândia

Uberlândia este un oraș aflat în vestul statului Brazilian Minas Gerais, în regiunea Triângulo Mineiro, faimos pentru standarul de viață crescut și pentru infrastructura rutieră modernă. Datorită poziționării sale avantajoase pe ruta dintre Brasilia și São Paulo, dar și a aeroportului din apropiere, orașul se bucură de o dezvoltare dinamică, fiind o destinație de vacanță inedită.

Uberlândia numără peste 600.000 de locuitori, fiind al doilea cel mai mare oraș din stat. Aici veți găsi toate lucrurile la care vă puteți aștepta într-un oraș modern: de la o varietate de hoteluri, baruri și restaurante cu preparate delicioase, până la o suită de evenimente culturale.

Dacă vreți să luați o pauză de la aglomerația urbană, faceți o vizită în parcul Sabiá, situate în estul orașului, pe Avenida Anselmo Alves dos Santos. Parcul se întinde pe o suprafață de mai mult de 350 de metri pătrați, iar aici veți găsi o adevărată pădure, un lac, o grădină zoologică, dar și spații destinate activităților sportive.

Dacă vreți o aventură în natură, în adevăratul sens al cuvântului, o puteți găsi la mai puțin de 17 kilometri de oraș. Cascada Sucupira vă va încânta cu apa clară care curge de la o înălțime de 15 metri pe un perete de bazalt, înconjurat de vegetație impresionantă.

Bucătăria regională e cunoscută ca fiind una dintre cele mai aromate. Cele mai populare locuri în care să o testați sunt Tropeiro Churrascaria pe Avenida Joao Naves de Avila 1374, sau Barolo, pe aceeași stradă, la numărul 1331.

Aeroporturi în Uberlandia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Uberlandia

Orarul zborurilor: Uberlandia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Uberlandia!

Alegeți hotel în Uberlandia