Meniu

Căutați bilete de avion spre Chapeco

Arată filtrele

Chapeco

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Un singur oraș – mai multe denumiri

  Datorită industriei sale dezvoltate, Chapecó este cunoscut, printre altele, drept capitală a Occidentului, capitală agro-industrială, ori capitala afacerilor turistice.

 • Doza de adrenalină

  În orașul Goio-En vă puteți aventura într-o călătorie de-a lungul barajului suspendat peste valea Râului Uruguay. Acesta are o lungime de peste 1300 de metri și este puntea de legătură între Rio Grande do Sul și Santa Catarina.

 • Pădurea Națională Chapecó

  Pădurea Națională Chapecó este locul ideal în care să vă rupeți de orașele aglomerate. Deși nu seamănă cu celebrele jungle amazoniene, copacii înalți și peisajele unice vă vor face să uitați de griji și să vă cufundați în natură.

Chapecó – orașul antreprenorilor și al studenților

Chapecó este unul dintre orașele tinere ale Braziliei, situat în partea de sud a țării. Datorită arhitecturii moderne, a industriei dezvoltate și a universităților, atrage în special antreprenorii și studenții din întreaga lume. Dacă sunteți în căutare de oportunități sau vreți să petreceți o vacanță memorabilă, Chapecó vă va surprinde plăcut. Centrul istoric adăpostește Catedrala Sfântul Anton și Monumento Desbravador, ridicat în onoarea primilor coloniști din regiune. Dacă sunteți pasionați de cultură și civilizație, locul în care să învățați mai multe despre obiceiurile și tradițiile poporului este Museu da Colonização de Chapecó.

Dacă însă preferați o vacanță dinamică, vă recomandăm să vizitați Ecoparcul, unde localnicii și turiștii se adună să facă mișcare. Excursiile în josul râului Uruguay oferă priveliști impresionante, pe care merită să le vedeți dacă ați ajuns până în Chapecó.

În ceea ce privește bucătăria zonei, în Santa Catarina se resimt influențele italiene și germane. Astfel, în afară de fripturile tradiționale braziliene, în meniurile restaurantelor precum Galpao Grill Steak House, Spettus sau Cantina Galpao veți putea găsi lasagna sau paste, alături de un vin savuros. Dintre preparatele regionale vă recomandăm arroz carreteiro (o specialitate din orez cu carne, roșii, ceapă și mix de ierburi aromatice) dar și barreado (o friptură populară în rândul localnicilor, gătită vreme de 18 ore, servită mai apoi cu garnitură de orez, manioc sau banane prăjite).

Aeroporturi în Chapeco

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Chapeco

Orarul zborurilor: Chapeco

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Chapeco!

Alegeți hotel în Chapeco