Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Huaraz Comandante FAP Germán Arias Graziani Airport

Arias Grazziani

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • La cumpărături

  Plaza de Armas și Strada Luzuriaga sunt locurile cele mai potrivite din care să vă cumpărați suvenirurile. Aici veți găsi genți din piele, bijuterii artizanale, materiale textile peruviane și condimente tradiționale. 

 • Când pornim în drumeție?

  Cea mai indicată perioadă pentru aventuri pe munte este cea dintre sfârșitul lunii iunie și începutul lui august, când temperatura aerului este una extrem de plăcută, iar precipitațiile nu sunt bogate. 

 • O floare cum alta nu-i

  Puja Raimondiego este una dintre cele mai rare specii de plante din lume, pe care o veți găsi în Parcul Național Huascaran. Aceasta are o înălțime incredibilă, de 8 metri, și înflorește odată la 50-75 de ani.

Vacanță în Huaraz: natură sălbatică și fripturi renumite la nivel mondial

Huaraz este un orășel localizat în regiunea peruană Ancash, între șirurile de munți Cordillera Blanca și Cordillera Negra. Din acest motiv, orașul este una dintre destinațiile preferate de turiștii pasionați de drumeții montane într-o vacanță activă. Situat la o înălțime impresionantă de peste 3.000 de metri, Huaraz oferă turiștilor priveliști de vis. Aici veți găsi deopotrivă condițiile perfecte de practicare a sporturilor de iarnă, dar și o natură sălbatică, virgină, în parcul național din apropiere, Huascaran. 

Acest parc vă pune la dispoziție trasee de munte ce pot fi explorate zile întregi. În aceste drumeții veți putea poposi la ruinele preincașe Chavin de Huantar și Wilcahuain sau puteți vizita Muzeul Regional de Ancash, unde se află cea mai mare colecție de sculpturi antice din piatră din întreaga America de Sud.

Bucătăria regiunii Huaraz este una tradițională, bazată pe preparate din ingrediente naturale, de proveniență muntoasă. Printre acestea se numără picante de cuy, o friptură din carne de porc de Guinea în sos roșu picant, renumită în întreaga lume. În baruri și localuri, dar și la standurile aflate în piețe, veți regăsi savoarea supelor de pui specifice și pe cea a fripturii pachamanca, gătită sub pietre încinse pe grătar, cu garnituri din porumb sau cartofi copți. 

Companii aeriene populare care operează zboruri din Huaraz Comandante FAP Germán Arias Graziani Airport

Orarul zborurilor: Huaraz