Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl

Chhatrapati Shivaji

 • Informații generale

  Limba oficială Hindi, Engleză
  Ora locală: UTC +5.5
  Valută: Rupia indiană (INR)

 • Conexiunea aeroport-oraș

  Cea mai ieftină și puțin pretențioasă modalitate de a vă deplasa dinspre aeroport către centrul Mumbai este ricșa care vă duce până la gara Andheri. De aici aveți o legătură directă către inima orașului, cu trenul suburban. 

 • India în dezvoltare

  Comparat cu oricare alt oraș al Indiei, Mumbai-ul este de departe orașul de vis. În fiecare zi, aproape 500 de oameni adunați de peste tot din țară sosesc aici căutând slujbe mai bune și un trai decent într-un oraș civilizat.

 • Bollywood

  Mumbai este cunoscută și drept capitala cinematografiei indiene. Aici iau viață unele dintre cele mai mari producții TV de profil – anual, peste 700 de astfel de filme se lansează, generând un profit incredibil. 

   

Descoperiți India: vizitați Mumbai

Al doilea cel mai mare oraș al Indiei, Mumbai este de departe unul al contrastelor. Locație perfectă pentru vacanța cu familia, metropola din inima Asiei este un centru urban organizat până în cele mai mici detalii, cu clădiri impunătoare. Cu toate acestea, este greu să nu observați imediat la graniță pădurea tropicală ce adăpostește vegetația sălbatică. 

Puteți începe prin a-i cunoaște edificiile din vremuri coloniale, cum ar fi clădirea gării feroviare, Chhatrapati Shivaji. Atracția principală este stilul gotic în care a fost construită, dar și detaliile atent gândite și proiectate. Când discutăm, însă, despre arhitectură, este imposibil să trecem cu vederea cel mai popular obiectiv turistic și al doilea cel mai fotografiat edificiu din India: Taj Mahal. Combinația de stiluri, islamic și renascentist, oferă ochiului o spectaculoasă panoramă, fiind cu siguranță unul dintre cele mai frumoase mausolee din marmură albă din lume.

Dacă vreți să pătrundeți cu adevărat atmosfera orașului, vă provocăm să intrați într-unul dintre bazaruri. Puteți achiziționa aproape orice ca suvenir de vacanță: de la obiecte vintage și articole pretențioase, până la haine și cărți, ba chiar și dulciuri și condimente. Vă veți bucura să aflați că prețurile sunt extrem de accesibile, având în vedere calitatea produselor întâlnite. Dacă v-am făcut curioși, vă recomandăm bazarurile din cartierul Colaba sau pe cel din Lokmanya Tilak Marg.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl