Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Campo Grande Intl Airport

Campo Grande Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Mlaștinile

  Denumirea regiunii naturale Pantalan provine din cuvântul de origine portugheză „pântano” care se traduce prin zona umedă, mlaștină.

 • Orașul „bronzat”

  Campo Grande este cunoscut sub denumirea de Cidade Morena, ceea ce se traduce prin „orașul bronzat”. Numele acesta provine, de fapt, de la solurile roșiatice caracteristice acestei regiuni.

 • Fructul miraculos

  Gabiroba este un fruct exotic despre care se cunoaște că ar avea proprietăți curative reale. Sărac în calorii, bogat în fibre, fier și vitaminele C și E, acesta a devenit nelipsit din casele localnicilor și de pe mesele turiștilor.

Campo Grande - orașul „bronzat” cu sol roșiatic

Campo Grande este capitala Mato Grasso do Sul, o regiune central-vestică a Braziliei, supranumit Cidade Morena datorită solurilor roșiatice. Regiunea este caracterizată printr-o cultură specifică, dezvoltată de către descendenți ai popoarelor indigene, afro-brazilieni și imigranți din Asia și Europa. Turiștii aflați în căutare de o altfel de vacanță sunt atrași de natura sălbatică, fantastică.

Unul dintre aceste locuri fascinante este Parcul das Nações Indígenas, potrivit atât pentru cei care preferă să se relaxeze, cât și pentru turiștii care vor o vacanță activă. Aici veți întâlni rute bine delimitate pentru plimbăreți, stadioane de fotbal, echipamente sportive pentru atleți și pasionații de fitness, ori monumente, restaurante și cafenele. 

Iar dacă doriți să cunoașteți mai multe despre istoria orașului, vă invităm la Muzeul José Antônio Pereira, casa unde obișnuiau să trăiască fondatorii regiunii. Tot în această zonă vă puteți bucura de snorkeling, practicat în Rio De Plata, vă puteți aventura într-o expediție la Gruta do Lago Azul, un lac de un albastru ireal, sau puteți admira priveliștea cascadelor din Patanal.

Bucătăria locală este iubită de turiști, și este bazată pe ingredientele tradiționale: carnea de pui, peștii de apă dulce și legumele. Populare în rândul turiștilor care aleg să-și petreacă vacanța în regiune sunt preparate precum frango com gabiroba, o friptură de pui cu garnitură de fructe exotice,  și tocănițele din piranha prăjit și aromat cu manioc (tapioca).

Companii aeriene populare care operează zboruri din Campo Grande Intl Airport

Orarul zborurilor: Campo Grande