Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Campina Grande Joao Suassuna

Joao Suassuna

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cum se prepară cachaça

  În Engenho Triunfo puteți descoperi din secretele producerii cele mai îndrăgite băuturi alcoolice din Brazilia. Turul include degustarea licorii cachaça, însoțită de o cupă delicioasă de înghețată.

 • Situl arheologic

  La o distanță de 40 de kilometri de oraș se află Pedra do Ingá, un sit arheologic unde veți regăsi o rocă de dimensiuni impresionante (24m lungime și 4m înălțime). Inscripțiile găsite pe aceasta au fost gravate în urmă cu secole.

 • Corida hipică

  În Campina Grande veți avea ocazia unică de a particica la vaquejada. Aceasta este o competiție în care cowboy-ii locali, denumiți vaquerios, călăresc pe cai în încercarea de a doborî taurii din arenă.

De ce merită să vizitați Campina Grande?

Situat în nord-estul Braziliei, Campina Grande este unul dintre cele mai importante centre industriale, tehnologice și educaționale ale regiunii Paraiba. Cunoscut sub numele de „Liverpool-ul brazilian”, orașul a înflorit datorită plantațiilor de bumbac și a fabricilor în care materialul este prelucrat. 
Pentru turiști, însă, cele mai atrăgătoare sunt evenimentele culturale desfășurate în Campina Grande. De exemplu, Festivalul O Maior São João do Mundo, organizat în luna iunie în Parque do Povo atrage peste 2 milioane de participanți anual. Aici, veți putea să degustați cele mai delicioase preparate locale și să vizitați cele peste 300 de corturi în căutarea suvenirurilor speciale. 
Tot în Campina Grande se organizează anual Consciencia Crista, una dintre cele mai mari conferințe pe teme creștine din lume, dar și competițiile rustice de călărit, precum Vaquejada Parque Maria da Luz.
Campina Grande este cunoscută pentru delicioasa carne de sol, un preparat de carne uscată în lumina soarelui timp de câteva zile, și preparată după metode tradiționale. Dacă vreți să descoperiți gustul autentic al mâncărurilor braziliene, rezervați-vă o masă la Manoel da Carne de Sol, Bar do Cuscuz sau La Cucina 150. 

Companii aeriene populare care operează zboruri din Campina Grande Joao Suassuna

Orarul zborurilor: Campina Grande