Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Gulfport-Biloxi Intl Airport

Gulfport-Biloxi Intl Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Cu feribotul

  O astfel de experiență este întotdeauna una încântătoare! Îndreptați-vă către Gulfport Small Craft, punctul de plecare al feriboturilor către Insulele Ship. În acest cadru natural de vis nu vă veți putea abține să nu organizați cel puțin un picnic!

 • Chemarea naturii

  Este imposibil să alegeți Gulfport pentru un city-break și să nu ajungeți și în Parcul Național De Soto. Este unul dintre cele mai frumoase întâlnite într-o viață de om, vă garantăm – diversitatea de specii prezente aici este incredibilă!

 • Festivalul de lumini al iernii

  Între noiembrie-decembrie, în Gulfport se organizează un eveniment unic. Proiecțiile sunt tematice: spiriduși, Moș Crăciun, casa și atelierul bătrânului cel darnic, iar turiștii se pot bucura acestea în timp ce servesc o ciocolată caldă.

De ce merită să vizitați Gulfport?

Gulfport, al doilea cel mai mare oraș american din Statul Mississippi după capitala Jackson, a fost denumit după ieșirea la Golful din apropiere, cel Mexican. Acesta este destinația îndrăgită de mulți turiști sosiți în regiune pentru un city-break, în special pentru petrecerile de pe malul mării care conferă orașului o vibrație aparte. Dintre evenimente enumerăm doar câteva: World's Largest Fishing Rodeo (concurs de pescuit cu cel mai mare număr de participanți din zonă), Smokin’ the Sound (întrecere a bărcilor cu motor) sau Cruisin’ the Coast (pe parcursul unei săptămâni încheiate se desfășoară o expoziție de autovehicule de colecție). Dacă sperați să petreceți, însă, un city-break ca la carte, relaxant, Gulfport vă va răsfăța în acest sens cu plajele sale, saloanele wellness oferind servicii complete la cele mai înalte standarde ori alei șarmante unde vă veți bucura de o seară liniștită, plimbându-vă agale și admirând luminile orașului. Dacă alegeți, dimpotrivă, să vă încheiați ziua într-un altfel de cadru, puteți încerca o vizită la unul dintre casinourile de aici, ori poate chiar un club unde să dansați până în zori. Regiunea însăși și vecinătatea apei fac din Gulfport un oraș cu o bucătărie specială. Veți avea parte de răsfățuri culinare la oricare dintre localurile: Half Shell Oyster House, White Cap Seafood, Blow Fly Inn. Pentru preparate italiene pășiți pragul Restaurantului Salute, aflat pe 1712 15th Street, Ste 100 sau al localului Tony’s Brick Oven (2417 14th Street).

Companii aeriene populare care operează zboruri din Gulfport-Biloxi Intl Airport