Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Atma Atyrau Airport

Atma Atyrau Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Kazahă, Rusă
  Ora locală: UTC +5
  Valută: Tenge kazah (KZT)

 • Un pic de răbdare

  Dacă plănuiți să ajungeți în Atyrau cu avionul sau o altă metodă de transport public, vă încurajăm să fiți răbdători. Oamenii din zonă nu urmează regulile de îmbarcare cu care sunteți obișnuiți.

 • Ore flexibile de check-in

  În ceea ce privește cazarea, localnicii nu sunt la fel de stricți ca majoritatea europenilor. Rareori veți fi obligați să părăsiți camera până la prânză, iar de multe ori puteți prelungi șederea până la sfârșitul zilei.

 • Economisiți bani la transport

  Dacă aveți nevoie de o cursă cu mașina, puteți ruga pe cineva de la hotel să vă conducă. Va fi cu mult mai ieftin decât un taxi.

De ce merită să vizitați Atyrau

Atyrau este un oraș-port situat la gura de vărsare a râului Ural în Marea Caspică, în partea de est a Kazahstanului. Până la începutul anilor ’90, acesta a fost cunoscut drept „Gurjev”, nume dat în onoarea familiei fondatoare. Astăzi, numele se traduce prin „locul în care râul se varsă în mare”. 

Orașul este un loc exemplar în care influențele asiatice și cele europene se îmbină aproape perfect. Este unul dintre cele două orașe din lume care este situat pe două continente diferite. 

În timpul unei vacanțe pe coasta Mării Caspice vă puteți aștepta la priveliști uimitoare, combinate cu un climat cald și cu un număr redus de turiști. Deși nu este foarte cunoscut în rândul vizitatorilor, orașul se laudă cu hoteluri și restaurante de calitate superioară. De asemenea, datorită resurselor de petrol din zonă, infrastructura turistică este într-o continuă dezvoltare.

Dacă vreți să petreceți, vă recomandăm călduros să faceți o vizită la Bavarius Beer-house. În afară de o varietate de beri delicioase, staff-ul vorbește fluent engleza, ceea ce s-ar putea să fie o problemă în celelalte locații.

Bucătăria locală este și ea influențată de cele două culturi ce se unesc aici. Cel mai popular loc este Sancak, pe Azattyk Avenue 9, și oferă atât preparate cu specific european, cât și cu specific asiatic. De asemenea, în Cinzano bar, pe Momyshuly 25, veți putea gusta preparate din bucătăria japoneză.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Atma Atyrau Airport

Orarul zborurilor: Atyrau