Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Lima Jorge Chavez Intl

Jorge Chavez

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Ce nu trebuie să ratați

  Dați o raită prin centrul istoric – trebuie să vedeți arhitectura colonială îndeaproape! Aceasta este bine evidențiată atât la biserici, cât și la vilele cu balcoane care coexistă nestingherite cu clădirile moderne. 

 • Mâncare

  Trebuie să încercați mesele tradiționale, bineînțeles! Una dintre acestea este Cebiche, dar puteți încerca și Anticuchos – preparate cu frigărui de inimă de vită, macerată în chilli și oțet, acestea se servesc cu cartofi fierți și chilli alături.

 • Ce puteți face aici

  În primul rând: plajă, normal! Apoi, pentru a intra în contact cu istoria locului, mergeți la Huaca Pucllana (sit arheologic pentru cultura din Lima). Apoi, faceți o plimbare prin Larcomar, un shopping center modern pentru o sesiune de cumpărături.  

Ce trebuie să știți despre Lima

Situat pe coasta Oceanului Pacific, Lima este cu siguranță cel mai important oraș al țării, fiind centru comercial, cultural, politic și financiar pentru Peru.  
La nivel internațional, orașul se află pe locul cinci în topul celor mai populate orașe din America Latină și are una dintre cele mai mari suprafețe metropolitane din lume. Capitala peruviană concentrează 35% din producția industrială, iar principalele arii cu activitate crescută sunt cele de comerț și servicii, turism și producție. Datorită importanței sale geostrategice, Lima este cunoscut ca oraș beta.
Să nu credeți însă că, din cauza acestui fapt, Lima este un oraș strict industrial. Orașul este o explozie de arome și culori – nu degeaba este cunoscută drept capitala gastronomică a Americii Latine!

Companii aeriene populare care operează zboruri din Lima Jorge Chavez Intl