Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Maringa Silvio Name Junior

Silvio Name Junior

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Izvoarele termale

  La aproximativ 15 kilometri distanță de Maringa veți găsi parcul acvatic Solar das Aguas Calientes. Aici vă puteți relaxa într-unul din bazinele cu ape termale sau vă puteți bucura de toboganele cu apă.

 • Festivalul celor două națiuni

  Datorită faptului că minoritatea japoneză din Maringa este a treia cea mai mare din Brazilia, în luna august localnicii organizează Festivalul Japonez-Brazilian, pentru a consolida și mai mult legăturile dintre cele două culturi.

 • Cel mai mare festival

  În fiecare an în luna iunie orașul găzduiește Música Cidade Canção. Este cel mai mare festival din sudul Braziliei, care atrage anual din ce în ce mai mulți iubitori de muzică și dans.

De ce merită să vizitați Maringa

Maringa este al treilea cel mai mare oraș din statul Brazilian Parana și este cunoscut drept „orașul muzicii”. Chiar numele acestuia provine dintr-un cântec dedicate Mariei do Inga, foarte popular în timpul fondării orașului.

Ca și restul regiunii din care provine, Maringa este caracterizat de o varietate de naționalități și culturi, și de un nivel de trai ridicat. Localnicii au printre cele mai mari niveluri de educație din țară, iar orașul este un centru universitar important, reprezentat în special de Universidade Estadual de Maringa.

Sistemul de transport public bine organizat și arhitectura modernă fac din Maringa o destinație de vacanță ideală, care se aseamănă destul de mult cu orașele europene. Datorită parcurilor, spațiilor verzi și vegetației care înconjoară orașul, acesta este văzut ca unul dintre cele mai verzi orașe din lume. Merită să vă plimbați într-o zi prin Horto Florestal, Parque do Inga sau Parque dos Pioneiros, și să luați pulsul real al orașului. 

Un alt lucru interesant legat de Maringa este faptul că este traversat de Tropicul Capricornului, locul fiind marcat cu o placă informativă. 

Bucătăria tradițională poate fi degustată în Boteco do Neco (pe Avenida Tiradentes 133), la Habanero Grill (pe Avenida Maua 2694) sau la Silvan Cult (pe Avenida Tiradentes 789). Toate restaurantele sunt recunoscute în întreaga țară pentru preparatele delicioase pe care le servesc.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Maringa Silvio Name Junior

Orarul zborurilor: Maringa