Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Molde Airport

Molde Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Orașul trandafirilor

  Molde este un oraș plin de viață, așa că veți putea admira o varietate largă de flori și plante. Totuși, cele mai răspândite flori sunt trandafirii, ceea ce i-a atras numele de „Orașul Trandafirilor”.

 • Jazz it up!

  În fiecare an în luna iunie, Molde este gazda Festivalului Internațional de Jazz. Este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa, atrăgând iubitori de jazz din toată lumea.

 • În explorarea oceanului

  Zilnic, numeroase vase de croazieră ancorează în apropierea orașului, pentru un tur organizat de grupul Hurtigruten. Dacă o croazieră nu este pe placul dumneavoastră, vă recomandăm o plimbare cu feribotul, care pleacă spre fiorduri.

De ce merită să vizitați Molde?

Molde este un oraș norvegian din districtul Romsdal, comitatul Møre og Romsdal, pe țărmul de nord al Romsdalsfjord. 
Natura fabuloasă și clima moderată fac din Molde o destinație ideală de vacanță. Indiferent de sezon, munții din Ținutul Fiordurilor vă stau la dispoziție să-i explorați. În timpul iernii puteți schia admirând Aurolele Boreale, iar vara îi puteți descoperi în drumeții și cățărări.
Orașul este punctul de plecare perfect pentru un tur al celor mai frumoase rute din Norvegia – Trollstigen și Atlanterhavsveien. Numele primei rute se traduce prin “urmele pașilor trollilor”, iar în timpul drumețiilor veți întâlni marcaje pe care scrie: “Atenție la troli!”
A doua rută traversează șapte poduri care unesc între ele mai multe insulițe de-a lungul coastei Hustadvika. Cel mai lung pod, Storseisundet, face o întorsătură abruptă și încântătoare pe deasupra uneia dintre insule, iar drumurile combină armonios sălbăticia naturii cu măiestria artizanilor locali. 
Nu puteți pleca din Molde fără a vă bucura de un mic dejun sau prânz tradițional constând în supe delicioase, sandvișuri calde sau dulciuri tradiționale. Vă recomandăm să le încercați la localul Fole Godt, aflat pe 61 Storgata. De asemenea, vă puteți opri și la restaurantul Molde Fjordstuer, de pe 6 Julsundvegen, specializat în variațiuni sofisticate ale artei culinare scandinave. 

Companii aeriene populare care operează zboruri din Molde Airport

Orarul zborurilor: Molde