Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Puerto Montt El Tepual Intl

El Tepual

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Peso chilian (CLP)

 • Angelmó

  Este golful care vă va trezi toate simțurile și vă va convinge să luați în considerare chiar organizarea unei vacanțe mai lungi în regiune. Priveliști uluitoare, oameni primitori și o bucătărie internațională fac parte și ele din oferta locului.

 • Poftiți la somon!

  Puerto Montt este recunoscut ca al doilea mare producător al lumii când vine vorba de prelucrarea somonului. Dealtfel, oricare altă specie de pește prins în zonă va deveni un real festin în farfurie.

 • Prietenii imigranți

  Manuel Montt, fost președinte al țării, după care a fost denumit centrul urban de astăzi, a fost cel care a facilitat stabilirea populației migratoare care a pus bazele civilizației chilene de aici, prin scutiri de taxe și oferirea de adăposturi.

De ce merită să vizitați Puerto Montt?

Oraș istoric chilean situat în Golful Ancud, la poalele a doi vulcani – Osorno și Calbuco, în Puerto Montt nu vă așteptați să regăsiți dovezi ale trecutului său: vechiul port, gara, clădirile instituțiilor publice, clădiri rezindențiale și nu numai au fost toate distruse de cutremurul devastator din anul 1960. Ceea ce veți admira astăzi în orașul-destinație pentru city-break este un centru urban modern, renăscut din propria cenușă. Ceea ce fascinează cu adevărat în Puerto Montt este natura sa încântătoare. O vizită la Parcul Național Alerce Andino este de neratat. Veți avea ocazia unică de a vă plimba într-un cadru relaxant oferit de pădurile de zadă flancate de uriașii munți pitorești crestând orizonturile, pe malul uneia dintre apele susurând lin: Lacul Chapo și Râurile Chaicas și Lenca. De aceste minunății naturale nu vă puteți bucura pe deplin decât dacă veți rezerva mai mult de o zi la unul dintre hostelurile din parc. Un alt lucru de care vă veți îndrăgosti cu siguranță în orașul chilean este tradiția sa culinară. Ca și oraș-port, Puerto Montt vă va rasfăța cu preparate din fructe de mare și pește gătite cu mare artă: paila marina – o tocăniță din fructe de mare și cancato – o tochitură din pește, cârnați, brânză și roșii sunt doar două dintre specialitățile oferite de meniul restaurantelor cu vedere la Vulcanul Calbuco, pe care-l veți admira servind prânzul ori cina aici.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Puerto Montt El Tepual Intl