Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Porto Velho Jorge Teixeira Intl

Jorge Teixeira

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Bolivia se află chiar peste graniță

  Porto Velho este singura capitală a unui stat din Brazilia care se învecinează direct cu o altă țară – la granița de vest se află Bolivia.

 • Orașul celor trei Marias

  Faimoasele tancuri de apă - Três Caixas d'Água, mai sunt cunoscute sub numele de As Três Marias. Datorită popularității lor, orașul însuși a mai căpătat un nume - Cidade das Três Marias.

 • Pentru iubitorii de natură

  Orașul este înconjurat de parcuri naționale și rezervații naturale. Este bine de știut că Porto Velho se află la granița cu Amazonia – locul cel mai generos în specii de plante și păduri tropicale de pe întreg pământul.

De ce merită să vizitați Porto Velho?

Porto Velho este capitala statului brazilian Rondônia, dar și cel mai mare oraș din regiune, cu peste 400.000 de locuitori. Este regiunea unde se spune că s-ar fi găsit zăcăminte de aur la mijlocul secolului 20.
Vă recomandăm să începeți explorarea cu promenadă micuță, Brira Rio, aflată pe malul râului Madeira - aici se află diverse baruri în care vă puteți relaxa și unde puteți admira apusul soarelui în mare. 
Nu departe de Três Caixas d'Água, veți întâlni numeroase restaurante: San Genaro este unul dintre ele (pe Rua Duque de Caxias 568), o opțiune grozavă dacă vă aflați în vacanță împreună cu copiii – aici se servește o pizza delicioasă, iar cei mici o adoră, nu-i așa? La doi pași de acesta, veți găsi restaurantul Celeiro (de pe Rua Rui Barbosa 739), un local cu profil culinar tradițional brazilian.
Dacă sunteți iubitori de artă, nu trebuie să ratați nici Casa de Cultură - aici sunt expuse numeroase lucrări ale artiștilor contemporani.
Oraș brazilian, Porto Velho nu putea face excepție – în timpul carnavalului, se dezlănțuie nebunia! Străzile se umplu de reprezentații colorate ale școlilor de samba, de la care puteți învăța câțiva pași pentru mai târziu, așadar vă recomandăm să vă planificați vacanța și în funcție de aceste evenimente!

Companii aeriene populare care operează zboruri din Porto Velho Jorge Teixeira Intl