Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Bo Phut Ko Samui

Ko Samui

 • Informații generale

  Limba oficială Thailandeză
  Ora locală: UTC +7
  Valută: Baht (THB)

 • Croazieră în Parcul Mării

  Pe parcursul șederii în Ko Samui, merită să faceți o croazieră în Sea Park Ang Thong. Aici veți putea vizita 42 de insule tropicale, dispuse într-un areal de peste 100 de kilometri pătrați.

 • Călătorie în jurul… insulei

  Dacă vreți să încercați o aventură diferită, vă puteți dedica o zi pentru explorări. Cel mai simplu mod este să închiriați o mașină și să urmați drumul de la malul mării, lung de 50 de kilometri, care înconjoară toată insula.

 • Paradisul cocosului

  Bo Phut este locul ideal pentru iubitorii de cocos, întrucât aici cresc cele mai bune sortimente din întreaga țară! În fiecare lună, insula exportă mai mult de 2 milioane de nuci de cocos!

De ce merită să vizitați Bo Phut

Bo Phut este un oraș micuț, situat pe țărmul nordic al insulei Ko Damui, din sudul Thailandei.
Orașul a fost inițial divizat în partea de est, unde încă se simte spiritul thailandez autentic, și partea de vest, cu un aer turistic. 

Insula este o destinație ideală pentru vacanțele petrecute în familie, și mai puțin vizitată de turiștii în căutare de aventură. Aici veți găsi hoteluri moderne, restaurante și cafenele, cât și magazine asiatice tradiționale. 

Una dintre atracțiile principale pentru turiștii care își rezervă o vacanță aici sunt plajele cu nisip alb, înconjurate de cocotieri, pe care vă puteți relaxa în bătaia brizei. Dacă, însă, doriți să vă petreceți timpul într-un mod mai dinamic, puteți închiria echipamente pentru sporturi de apă.

Bo Phut mai este faimos și pentru barurile de la malul mării sau târgul de noapte, organizat în fiecare vineri. Aici puteți participa la spectacole și muzică live, sau cumpăra produse locale.
Bucătăria tailandeză vă va fascina, de asemenea. Puteți încerca preparatele tradiționale în restaurantul Barracuda (pe 62/9 Moo 1) sau la Khaw Glong Too Thai (pe Chaweng Beach, 220/12).

Companii aeriene populare care operează zboruri din Bo Phut Ko Samui