Meniu

Zboruri Ryanair din Bourgas spre Weeze

Arată filtrele

Weeze

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La Zoo!

  Pentru o vacanță cu copiii, vă recomandăm o vizită în parcul de la marginea orașului, din apropierea ruinelor Castelului Hertefeld, unde se află o grădină zoologică și un atelier educațional.

   

 • Baza RAF

  Lângă aeroport se află Muzeul Laarbruch care găzduiește istoria aviației militare. Nimic ciudat aici, deoarece aeroportul din Weeze a aparținut odinioară Forțelor Armate Britanice (RAF).

   

 • O plimbare pe râu

  Alegeți să petreceți măcar o zi în sânul naturii! La Pub Kevin (Wasserstraße nr. 50) puteți solicita închirierea unei bărci sau canoe pentru o excursie pe râul Niers, care vă va purta printre păduri mirifice și câmpii verzi întinse.

   

Weeze, orășelul castelelor

Plin de farmec, orășelul din vestul Germaniei este destinația perfectă pentru un city break! Aflat la granița cu Olanda, aici s-au descoperit cele mai vechi mărturii umane ale umanității, provenind din epoca de piatră.

Weeze se poate lăuda cu trei castele, fiecare mai somptuos decât celălalt. Castelul Wissen este un castel înconjurat de apă, construit în secolul 14 și renovat de nenumărate ori, rămânând într-un final cu amprenta stilului neogotic. Cel de-al doilea castel este Kalbeck, care a fost ridicat în 1326 și a rezistat numeroaselor asedii. A fost reconstruit în 1909, iar sursele de inspirație au fost castelele de secol 18 din Westfalia. Ultimul castel, dar nu cel din urmă, este Castelul Hertefeld, în stil baroc, care astăzi este scena multor reprezentații de teatru din zonă.

Odată ce ați ajuns în Weeze, puteți încerca o experiență nouă: un city break (și) pe două roți! Orașul vă tentează cu centrele sale de inchirieri echipamente sportive și biciclete, cu piste frumos aliniate peste tot. Una dintre ele, Herrensitz-Route, este recomandată deoarece traversează o zonă cu foarte multe obiective turistice: casa Anei de Kleve, castelul Moyland sau orașul olandez Gennep.

Bucătăria germană este favorita amatorilor de bere! Festinurile compuse din carne de porc în sos de ciuperci și crochetele delicioase, Schweinelendchen „Weezer Art“ (porcușorul la proțap cu brânză topită) sau weinbergschnecken (melci rumeniți în sos de usturoi) sunt pe lista bunătăților de încercat.

Aeroporturi

Bourgas Weeze