Meniu

Zboruri United Airlines din București spre Chicago

Arată filtrele

Chicago

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Chicago la înălțime

  Parcul Navy Pier este locul preferat al turiștilor din Chicago. Motivul? Aici se găsește Centennial Wheel, un carusel cu o înălțime de peste 60 de metri, de unde se poate admira întreaga regiune. 

 • Cu capul în nori

  O alternativă la carusel sunt observatoarele Skydeck (Willis Tower) și 360°Chicago (John Hancock Building), pe care le găsiți în Downtown. Dacă vreți să le vizitați, asigurați-vă că faceți rezervarea din timp.

 • Parcul Lincoln

  Inima verde a orașului se află între Lacul Michigan și zgârie-norii din The Loop. În acest parc vă puteți odihni la soare, pe iarbă, puteți practica sporturi diverse sau vizita grădina zoologică din apropiere, unde accesul este gratuit.

   

Chicago – o mică parte din visul american

Datorită mixului cultural aparte, Chicago este destinația ideală pentru cei care iubesc să descopere și să se descopere. Pasionații de arhitectură vor găsi aici atât clădiri istorice din secolul 19 și 20 (precum Reliance și Wrigley Buildings), cât și zgârie-nori moderni, care au devenit simboluri ale orașului (ca Trump’s și Willis Towers). Dacă doriți să le admirați, le găsiți în Downtown Chicago, cartierul cunoscut și ca The Loop, datorită liniilor de cale ferată care șerpuiesc întreaga zonă. 

Un alt obiectiv căutat de turiști aflați în vacanță este Institutul de Artă Chicago, care găzduiește o colecție vastă de opere impresioniste. De asemenea, Muzeul Field de Istorie Naturală este locul în care puteți descoperi evoluția planetei și a civilizațiilor din toată lumea.

Atracțiile culturale continuă cu vechiul Teatru Balaban și Katz Chicago, cunoscut astăzi drept Chicago Theater. Clădirea teatrului este un simbol neoficial al orașului și face parte din Registrul Național de Clădiri Istorice.

În apropierea teatrului veți mai găsi celebrul Cloud Gate (sau The Bean). Acest monument este construit integral din oglinzi și este unul dintre cele mai fotografiate obiective din Chicago. Tot în zonă veți putea admira Fântânile Crown, un ansamblu multimedia inedit. Pe fântâni sunt proiectate chipuri ale cetățenilor din Chicago, iar apa șiroiește chiar din gurile lor. 

Aeroporturi

București Chicago

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Chicago