Meniu

Zboruri Lufthansa din București spre Cluj-Napoca

Arată filtrele

Cluj-Napoca

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Festivaluri

  Vara, puteți alege dintre o multitudine de festivaluri de muzică (mai ales  jazz, rock’n roll, dar și evenimente cu artiști și DJ renumiți la nivel internațional – cel mai cunoscut este Untold, care are loc de obicei în august) dar și de film (TIFF).

 • Restaurante și cafenele

  Dacă poftiți la un mic dejun/brunch ca la carte, mergeți la Olivo Caffe&Bistro. Servirea este impecabilă, iar mâncarea pe măsură. Pentru o cafea bună într-un decor aparte, încercați Yolka Cafe – picturile de pe tavan vă vor da pe spate (la propriu!)

 • Biserici

  Cea mai impunătoare este Biserica Sf Mihail – construită în stil gotic și de o înălțime amețitoare, este un loc unde îți poți găsi liniștea, indiferent de religie. La fel de impresionante sunt Biserica Franciscană și Biserica Transfigurării.

Cluj

Deși este un oraș mare, Clujul vă va impresiona cu ritmul domol pe care îl emană. Spre deosebire de capitală, care este dominată de agitație și grabă, aici veți simți nevoia să descoperiți orașul încet și pe îndelete. Dacă aveți numai câteva zile să vizitați orașul, iată ce vă recomandăm:

 1. Grădina Botanică – o adevărată oază de liniște, grădina este perfectă pentru relaxare și plimbări romantice (secțiunea cu grădini japoneze este deosebită), mai ales că în anumite zone puteți găsi și foișoare retrase. Cu numai 10 lei intrarea, aveți acces la peste 15 hectare de zone verzi tematice, dar și sere cu vegetație din zone tropicale.
 2. Dealul Cetății – dacă vreți să admirați orașul de la înălțime, acesta este locul perfect pentru asta! Se poate ajunge foarte repede pe jos și, în plus, găsiți lucruri interesante de văzut și în drum, dealul fiind presărat cu locuri vechi și abandonate care dau farmec întregului peisaj.
 3. Parcul Central – Uitându-vă la fântânile arteziene stilizate și la clădiri, simțiți un ușor aer vienez care vă invită la relaxare și ritm lent de vacanță. Vă puteți delecta cu plimbări cu barca, ațipit dulce în hamace, picnicuri la umbra copacilor, mâncat kurtos kolacs cald, mers la concerte în aer liber sau savurat o băutură răcoritoare la terasă.

Clujul este renumit și pentru pentru localurile cu mâncare bună, dar și pentru cafenelele occidentale. În plus, asigurați-vă că nu ratați Biserica Sf Mihail – este unul dintre punctele principale de interes ale Clujului!

Aeroporturi

București Cluj-Napoca

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Cluj-Napoca