Meniu

Zboruri Emirates din București spre Dubai

Dubai

 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Dirham (AED)

 • Expoziţie mondială

  În timpul Dubai Expo 2020 - pentru prima dată în istorie - fiecare țară participantă la eveniment se poate reprezenta în propriul pavilion. Este cea mai amplă expoziție mondială de până acum!

 • Nu numai tehnologie

  Expoziția Mondială din Dubai ȋnseamnă şi divertisment. După vizitarea pavilioanelor, puteți profita de programul bogat al show-urilor live. Vor fi acolo vedete de talie mondială, concerte și spectacole.

 • Siguranța este prioritatea nr. 1

  Organizatorii Dubai Expo 2020 aplică măsuri de protecție împotriva COVID-19. Așteptați-vă, printre altele, la camere de termoviziune ȋn aeroport, la obligația de a purta mască, respectarea numărului limită de persoane ȋn interiorul clădirilor și a regulilor de distanțare socială.

De ce ne place Dubai

Dubai este cu siguranță locul unde s-au concretizat proiecte de negândit pentru mintea umană. Recordurile mondiale sunt ceva la ordinea zilei aici: cea mai înaltă clădire (Burj Khalifa - 829.5m), cel mai mare mall - Dubai Mall, cea mai mare fântână, cel mai luxos hotel (Burj Al Arab), cea mai mare insulă artificială, dar și cel mai rapid lift - acestea sunt doar câteva dintre titlurile adjudecate.
Infrastructura în sine a Dubaiului este remarcabilă – proiectele care sunt momentan în desfășurare vor face orașul chiar și mai modern (în curând, va fi construită o clădire care va depăși Burj Khalifa cu un metru). 
Insula artificială în formă de palmier este absolut remarcabilă – chit că faceți o plimbare pe ea, chit că o admirați de deasupra. La fel, terenurile de golf apar ca ciupercile după ploaie, în încercarea de a satisface turiștii mai avuți, în timp ce parcurile de distracții  își așteaptă familiile și iubitorii de emoții extreme.
Și dacă cumva credeți că schiatul la 45 de grade Celsius este un oximoron, atunci trebuie să vedeți Ski Dubai.
Plajele din Dubai sunt pline de viață, de jocuri, de oameni care vin la câte un picnic sau care vor să încerce sporturi de apă. Sfat: dacă alegeți să vă bronzați sub soarele fierbinte, nu uitați că topless-ul este absolut interzis, iar tanga nu este recomandată. 
Safari în deșert și tabăra beduinilor sunt alte atracții ce trebuie bifate obligatoriu. Plus că impresionantul Abu Dhabi este doar la o oră distanță de condus cu mașina, așa că de ce să nu-l explorați?

Aeroporturi

București Dubai

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Dubai