Meniu

Zboruri Air Serbia din București spre Frankfurt

Arată filtrele

Frankfurt

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cultură

  Frankfurt este un oraș comercial și are o latură puternic culturală, întărită constant de expoziții, conferințe, seminarii și evenimente. Târgul de Carte și Ambiente sunt printre cele mai importante târguri ale orașului.

 • Shopping

  Nu vă faceți griji, aici puteți găsi orice doriți. Cosmetice, vinuri de clasă superioară, brânzeturi fine și sosuri locale – toate așteaptă să fie testate. Vreți suveniruri locale? Atunci căutați jucăriile din lemn sau ceasurile clasice de perete. 

 • Viața de noapte

  Dacă vreți să prindeți atmosfera de noapte, Sachsenhausen și Bockenheim sunt de bifat. 

Ce trebuie să știți despre Frankfurt am Main

Frankfurt am Main este situat pe malurile râului Main din Germania. Cu peste 700.000 locuitori, este cel mai mare oraș din statul Hessen și al cincilea oraș ca mărime din țară. Clădirea zgârie-nori este una dintre trăsăturile sale distincte. 
Ce trebuie să vizitați în Frankfurt am Main?
Turnul Commerzbank este una dintre clădirile zgârie-nori care nu trebuie ratate – priveliștea de sus merită întru totul! 
Râul Main este, de asemenea, o sursă de relaxare – puteți să faceți o plimbare la pas pe maluri și să vă bucurați de priveliștile orașului. În plus, vă puteți opri oricând la una dintre cafenelele din apropiere pentru a vă reîncărca bateriile. 
Vă recomandăm să vedeți și Muzeul Liebighaus, un loc foarte interesant dacă sunteți interesați de Tarihe – muzeul adăpostește artefacte antice egiptene, vechi de peste 5000 de ani.  
Piața Römereberg Square nu trebuie ratată – aici veți putea admira Catedrala Frankfurt, clădirile istorice, dar și clădirea municipală.  
Dacă sunteți însă în căutare de locuri liniștite, mergeți la Palmengarten – Grădina Botanică a fost construită în 1871 și adăpostește numeroase plante de peste tot din lume.  
Ce trebuie să gustați în Frankfurt?
Plăcerile noastre vinovate sunt: șnitzel (mâncarea tradițională germană), spatzle și Apfelwein (vin făcut din mere).

Aeroporturi

București Frankfurt

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Frankfurt