Meniu

Zboruri Qatar Airways din București spre Krabi

Arată filtrele

Krabi

 • Informații generale

  Limba oficială Thailandeză
  Ora locală: UTC +7
  Valută: Baht (THB)

 • În vizită pe insule

  La o distanță de jumătate de oră cu barca cu motor, veți găsi câteva insule de vis. Vă recomandăm Pak Bia Island și Koh Hong Island.

 • Viața la piață

  Locuitorii din Krabi sunt dornici să petreacă timp la piață nu numai pentru ofertele foarte bune pe care le prind, ci și ca prilej de discuții. Lăsați-vă purtați de atmosfera bazarului și cunoașteți comunitatea locală.

 • Când să vizitați

  Cel mai bun moment este între noiembrie și martie, când este sezonul rece. Temperaturile minime sunt de 30 de grade Celsius, mai suportabile decât cele din sezonul cald dintre martie și august. În restul anului este sezon ploios.

De ce merită să vizitați Krabi

Un colț de lume puțin cunoscut de turiști, Krabi este locul ideal în care să descoperiți Thailanda în toată splendoarea ei. Apele calde, plajele cu nisip fin și peisajele uimitoare fac din Krabi destinația perfectă pentru o vacanță de vis. Vestea bună este că, deși nu este un loc aglomerat, infrastructura turistică este foarte bine dezvoltată aici.

La doar 5 kilometri de Krabi, în mijlocul junglei, veți găsi Peștera Tigrilor, Wat Tham Seua. Acesta este locul de meditație al călugărilor care practică vipassana, una dintre cele mai vechi tehnici de meditație predate de Buddha acum aproape 2500 de ani. 

Dacă vă plictisiți de timpul petrecut la plajă, puteți oricând să închiriați o bărcuță cu care să explorați insulele din apropiere. De asemenea, puteți închiria echipamente de scufundări, și să descoperiți viața subacvatică din regiune.

În ceea ce privește mâncarea, bucătăria thailandeză este una dintre cele mai bune din lume. Aici puteți degusta preparate delicioase la orice colț de stradă, iar condimentele ce dau gustul deosebit sunt coriandrul, busuiocul și ardeii iuți. 

Noi vă recomandăm să încercați pad thai, mâncarea tradițională tailandeză, care constă în paste cu creveți, sos de pește și sos tamarind. De asemenea, puteți comanda thom kha gai, supă de pui în lapte de cocos, ciuperci, porumb și mazăre verde.

Aeroporturi

București Krabi

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Krabi