Meniu

Zboruri Turkish Airlines din București spre Luxemburg

Arată filtrele

Luxemburg

 • Informații generale

  Limba oficială Luxemburgheză, Germană, Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Magazinele luxembourgheze

  În timpul zilelor lucrătoare, magazinele rămân deschise până la ora 19:00, iar duminica doar până la 13:00. Țineți cont de acest orar și cumpărați suvenirurile din vreme!

 • Închis la muzeu

  Muzeele din oraș sunt puncte de atracție pentru majoritatea turiștilor. Dacă doriți să le vizitați, țineți cont că în zilele de luni majoritatea își închid porțile.

   

 • Locuri multiculturale

  O altă curiozitate a locurilor o constituie faptul că aproape 40% din populația luxembourgheză este formată din străini, fiind cel mai ridicat procent din întreaga Europă.

   

Luxembourg, printre cele mai bogate orașe multiculturale din lume

Luxembourg, capitala țării cu același nume, este așezat la confluența râurilor Alzette și Pétrusse și este încărcat de istorie. Fără îndoială, Luxembourgul este o regiune importantă pe harta Europei. Pentru că este situat la granița cu Germania, Belgia și Franța, majoritatea indicațiilor pe care le veți primi de la localnici vor fi în franceză sau germană, rareori în engleză. Cetățenii regiunii se numără printre cei mai înstăriți din întreaga lume, fapt pe care îl veți putea observa cu ușurință în stilul lor de viață, cât și în clădirile de birouri impozante de pretutindeni. 

Așadar, dincolo de latura istorică a orașului, aici veți găsi oameni care știu să se relaxeze – de exemplu, accesul în cluburile de noapte este gratuit.

Un astfel de oraș merită vizitat în întregime în timpul unui city break. Cea mai bună opțiune pentru o excursie fără griji este cardul turistic Luxembourg, care vă garantează acces la majoritatea muzeelor și a mijloacelor de transport. Îl puteți achiziționa cu ușurință de pe internet sau de la chioșcurile din întreaga țară, și poate fi personalizat în funcție de grupul cu care călătoriți. 
 

Aeroporturi

București Luxemburg

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Luxemburg