Meniu

Zboruri Condor din București spre Minneapolis

Arată filtrele

Minneapolis

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • O promenadă aparte

  În timpul vizitei prin Minneapolis Downtown vă veți putea bucura de o plimbare inedită. Coridoarele din sticlă Skyway sunt puntea de legătură între clădirile din zonă. Promenada este cu atât mai spectaculoasă dacă vizitați orașul în timpul iernii.

 • Când cald, când rece

  Un aspect de care vă recomandăm să țineți cont când vă planificați călătoria este vremea. Pe timpul verii, temperaturile ajung la 46 de grade Celsius, în timp ce iarna se înregistrează temperaturi de până la -51 de grade Celsius.

 • Parcul de sculpturi

  Minneapolis Sculpture Garden, parcul sculpturilor, este unul dintre favoritele turiștilor. Aici veți putea admira 40 de complexe statuare, incluzând faimoasele Spoonbridge și Cherry. Grădinile sunt deschise de la 6 dimineața până la miezul nopții.

   

O vacanță în Minneapolis, lângă faimosul râu Mississippi

Minneapolis este cel mai mare centru urban din statul Minnesota, situat pe râul Mississippi și înconjurat de lacuri cu apă limpede precum cristalul. Alături de Saint Paul formează regiunea denumită Twin Cities (Orașele Gemene). Vă recomandăm să explorați zona cu feribotul, în regiunea Chain of Lakes. Aici veți găsi iazurile Cedar, Isles și Harriet, unde se organizează Amfiteatrul The Lake Harriet Bandshell. În timpul verii, aici au loc, printre altele, reprezentații ale faimoasei Orchestre Minnesota. Mai mult, între Lacurile Calhoun și Harriet s-au pus bazele unei rute istorice cu autobuzul, cunoscută ca Minnesota Streetcar

Vacanța în Minneapolis este cu siguranță una plină de culoare. Podurile St. Anthony Falls și Stone Arch, dar și cartierul istoric Riverfront sunt obiective tradiționale, care transmit emoția istorică a orașului. De asemenea, Institutul de Artă și Centrul de Artă Walker au fost construite la începutul secolului 20 și aduc o contribuție însemnată la moștenirea culturală a regiunii. Aici veți putea admira lucrări ale unor artiști celebri, precum Pablo Picasso, Henry Moore sau Alberto Giacometti. 

Arhitectura modernă, însă, poate fi recunoscută prin zgârie-nori care despică cerul – Turnul Foshat, ridicat în anul 1929, se laudă cu o înălțime de 185 de metri.

Bucătăria regiunii reflectă amestecul de culturi pe care îl veți găsi în oraș. Vă puteți delecta cu scandinavele lutefisk și lefse (clătite), cu fripturile delicioase germane sau găluștele poloneze.

Aeroporturi

București Minneapolis

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Minneapolis