Meniu

Zboruri KLM din București spre New York

New York

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Ce nu trebuie să ratați

  1. O bălăceală în piscina Astoria (priveliște către podurile Hell Gate și R.F. Kennedy inclusă!) 2. O plimbare pe podul Brooklyn 3. O zi în parcul de distracții din Coney Island (mai ales pentru Parada Sirenelor, Aquarium și Roata Minune)! 

 • Experiență multiculturală

  Pentru diversitate, vizitați KoreaTown pe timp de seară și gustați o supă de coadă de vacă sau un pui prăjit Bonchon (la Gahm Mi Oak). Apoi a doua zi, faceți o plimbare pe Fifth Avenue și vedeți cum arată luxul la el acasă!

 • Orașul care nu doarme niciodată

  Viața de noapte este ridicată la rang de artă – cu siguranță nu aveți cum să vă plictisiți, mai ales că noi localuri apar în fiecare zi! Noi recomandăm clubul Pacha (aproape de râul Hudson) – cu peste 2700 m2, clubul e întins pe 4 etaje!

New York

Am avea nevoie de mii de pagini ca să acoperim tot ce trebuie vizitat în New York – fără îndoială, sunt necesare și luni întregi pentru a explora acest oraș-minune! Locație principală pentru turnarea blockbusterelor, New York-ul a devenit și  o imagine iconică pentru tot ceea ce înseamnă cultura americană, motiv pentru care este și o destinație de top pentru vizitatori din întreaga lume. Times Square, Empire State Building, Podul Brooklyn, Statuia Libertății, Grand Central Station, Central Park – sunt doar câteva dintre simbolurile orașului. Ce mai recomandăm pe lângă acestea?

 1. Muzeul Metropolitan – aici puteți admira opere de artă acoperind peste 5000 de ani din istoria întregii lumi, așa că luați-vă o zi numai pentru asta! Taxa sugerată de intrare este 25$, însă puteți plăti cât doriți. Ca sfat, alegeți să mergeți vinerea sau sâmbăta, când este deschis până la 21.00. Iar dacă îl vizitați vara, mergeți neapărat pe acoperiș la Roof Garden Cafe și Martini Bar (ajungeți cu liftul din secțiunea de sculptură europeană) – puteți comanda un cocktail delicios și să admirați Central Park de la înălțime.
 2. Luați feribotul spre Staten Island și bucurați-vă de priveliște!
 3. High Line – din Meatpacking District până pe Str West 34, veți descoperi cum o fostă șină pentru trenuri de marfă a fost transformată într-un parc îmbogățit cu alei, zone de picnic și spații verzi!
 4. Admirați Muzeul Guggenheim – chiar dacă nu intrați, trebuie să vedeți această bijuterie arhitecturală a secolului! 

Aeroporturi

București New York

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - New York