Meniu

Zboruri Condor din București spre Rio de Janeiro

Arată filtrele

Rio de Janeiro

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cultură

  Una dintre cele mai bogate și diverse culturi din Brazilia (țara este cunoscută pentru frecvența cu care sunt întâlnite relațiile interrasiale). Loc de baștină pentru samba și bossa nova, cele mai cunoscute ritmuri braziliene la nivel internațional. 

 • Evenimente

  Revelionul pe plaja Copacabana (atrage milioane de oameni anual), Carnavalul (are de obicei loc în februarie și este considerat cel mai mare din lume), Rock in Rio (cel mai mare festival de muzică din lume).

 • Plaje

  Peste 70 km de ape albastre, temperaturi numai bune și o priveliște perfectă pentru un selfie – acesta este Rio. Explorați însă și refugiile paradisiace, precum Joatinga și asezonați experiența cu Biscoito Globo și Mate Leão.

De ce ne place Rio de Janeiro

A Cidade Maravilhosa (Orașul minunat) - capitala Rio de Janeiro este cea mai căutată destinație din Brazilia, America Latină, dar și din întreaga emisferă de sud, fiind de altfel și cel mai cunoscut oraș brazilian din lume. Cu o frumusețe care poate tăia respirația oricui, orașul are și o mare parte din suprafața sa protejată de către UNESCO, sub titulatura "Rio de Janeiro: Paisagem Carioca entre a Montanha e o Mar” (Rio de Janeiro: peisaj Carioca între munte și mare).
Dacă vreți să explorați locuri imposibil de uitat, vă recomandăm Pão de Açucar sau dealul Corcovado (unde tronează vestita statuie a lui Iisus Mântuitorul). Apoi, puteți petrece o după amiază pe plajele din Copacabana, Ipanema and Leblon sau, de ce nu, să vedeți cel mai mare templu al fotbalului de pe planetă: stadionul Maracanã. În plus, trebuie neapărat să vedeți și Teatrul Municipal, pădurile Tijuca și Pedra Branca.
Rio de Janeiro este cu adevărat un oraș minunat, dar nu doar pentru frumusețea sa naturală. Cultura Carioca este absolut extraordinară – veselia contagioasă a poporului său, festivalurile (Anul Nou și carnavalul de la Rio sunt cunoscute la nivel mondial), muzica (samba și bossa nova), toate acestea sunt o desfătare pentru suflet.

Aeroporturi

București Rio de Janeiro

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Rio de Janeiro