Meniu

Zboruri TAP Air Portugal din București spre Sevilia

Arată filtrele

Sevilia

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Când să vizitați Sevilla?

  Sevilla este orașul cu cel mai cald climat din întreaga Spanie, iar pe timpul verii, temperaturile ajung la 40 de grade Celsius la umbră. Dacă plănuiți să faceți drumeții, este mai indicat să vă planificați un city break primăvara sau toamna.

 • Triana artistică

  Cartierul Triana este cunoscut pentru comercializarea obiectelor din ceramică artizanale. Faimoase sunt, însă și petrecerile ce se întind până dimineața în barurile de tapas, la care trebuie să participați măcar o dată!

 • Întâlniri la umbra...ciupercii

  Cel mai futurist edificiu din oraș, Metropol Parasol a fost construit în 2011 și este locul de întâlnire al localnicilor. Pentru turiști, este un punct de reper cunoscut drept „ciuperca”. 

Sevilla: orașul din basme, marcat de influențele romane și arabe

Capitala Andaluziei fascinează nu doar prin frumusețea arhitecturală, dar și prin abundența de coride și ringuri de flamenco. Stăpânirile romane și arabe și-au lăsat amprenta peste tot prin Sevilla, începând cu monumentele stradale, cu decorațiunile și ornamentele clădirilor, și până la însuși simbolul orașului, Turnul Giralda.

Ansamblul monumental unic aflat în Plaza de España, piața principală a orașului, reprezintă unul dintre obiectivele turistice cele mai îndrăgite în vacanță. Acesta este Reales Alcazares, un complex de palate și clădiri regale, cu grădini fascinante și pavaje colorate în albastrul ceramic faimos azulejos, în fața căruia s-a amenajat un canal cu patru punți suspendate. Dacă vreți să vă simțiți parte din basmele cu prinți și prințese în acest city break, vă recomandăm să vă rezervați o zi și să vizitați această zonă.  

Un alt loc pe care trebuie să îl bifați odată ajunși în Sevilla este Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla, una dintre cele mai vechi coride din întreaga lume. 

Iar dacă vreți să vă potoliți foamea după o zi de hoinărit prin orașul spaniol, aveți mai multe opțiuni să vă răsfățați papilele gustative. Bucătăria andaluză vă pune la dispoziție preparate alese, precum gazpacho (o supă rece din roșii), chincharrones de cadiz (bucățele din carne de porc însoțite de crutoane de pâine), tortilla de patatas (omletă cu cartofi), dar și tapas, gustările oferite de meniurile mai tuturor localurilor din zonă. 

Aeroporturi

București Sevilia

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Sevilia