Meniu

Căutați bilete de avion din Cabo Frio

Cabo Frio

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Răcoritoare la umbra palmierilor

  Caipirinha este un cocktail tradițional brazilian ale cărui ingrediente sunt alcoolul cachaça, trestia de zahăr și lime. Nu trebuie să ratați o asemenea băutură, pe care vânzătorii ambulanți de pe plajă vor fi bucuroși să v-o prepare.

 • Scufundările în adâncuri

  Cele mai favorabile condiții de practicare a scufundărilor în apele din jurul Cabo Frio sunt cele din luna aprilie. Atunci se întâlnesc în zonă doi curenți oceanici: cel cald din nord și cel rece din sud.

 • Drumețiile, adevărata aventură

  Nu departe de Cabo Frio veți descoperi numeroase insulițe. Dacă sunteți pasionați de aventură și drumeții, porniți pe una dintre rutele turistice, cum ar fi Ilha do Japonês.

De ce merită să vizitați Cabo Frio?

Cabo Frio este unul dintre orașele statului Rio de Janeiro în care anual mii de turiști aleg să-și petreacă vacanța, atrași de dunele de nisip, de lagunele cu apă limpede și de plajele de vis. 
Dacă aveți de gând să vă petreceți cea mai pare parte a vacanței la plajă, recomandările turiștilor sunt Praia das Dunas și Praia do Forte. Apele răcoroase și limpezi, coasta superbă și carnavalurile care se organizează anual aici sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să vă rezervați o vacanță în Cabo Frio. 
Latura istorică a orașului nu este nici ea de neglijat. În Passagem, centrul vechi al orașului, veți regăsi edificii din timpuri coloniale. Includem aici Biserica Sfântul Benedict (Igreja de São Benedito), locul în care se țineau în trecut slujbe de binecuvântare a sclavilor și Capela Protectoarei Guia (Capela Nossa Senhora da Guia), înălțată în anul 1740 de către ordinele franciscane.
Ca preparate culinare tradiționale, vă recomandăm să mergeți pe mâna localnicilor. Gustările preferate de aceștia sunt bolinho de bacalhau (chifteluțe din carne de cod uscat și sărat) și churrasco misto (un platou cu frigărui din carne). Ca localuri, cele mai bune îndrăgite de turiști sunt Galapagos, Delirio’s sau Cimalha. 

Aeroporturi în Cabo Frio

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Cabo Frio

Orarul zborurilor: Cabo Frio