Meniu

Zboruri Ryanair din Comiso spre Bruxelles

Arată filtrele

Bruxelles

  • Informații generale

    Limba oficială Olandeză, Franceză, Germană
    Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
    Valută: Euro (EUR)

  • Lucruri gratuite în Bruxelles

    Încercați turul gratuit de art nouveau, cursa pentru vintage în Sint-Gorikshallen, apoi vizitați mănăstirea La Cambre – este deosebită!

  • Mâncare

    Cu peste 1.500 de restaurante împânzite prin tot orașul, nu aveți cum să nu găsiți ceva pe placul dvs.! Evident, nu uitați să faceți rezerve de ciocolată și gofre – sunt doar renumiți pentru ele!

  • Shopping și cadouri

    Mergeți la Piața Mare și pe străzile din apropiere – veți găsi numeroase locuri pentru cumpărături! Dacă sunteți în căutare de cadouri locale, vă recomandăm revistele și cărțile cu benzi desenate Ten Ten și Red Kit.

Ce e de știut despre Bruxelles

Capitala Belgiei este situată pe malurile râurile Zenne și are o populație de circa 180.000 de locuitori. Oraș mic cu o suprafață de numai 161.4 km², Bruxelles înseamnă de fapt “casă în mlaștină”. Orașul este foarte puternic asociat și cu Uniunea Europeană, având în vedere că instituțiile UE se află aici, fapt pentru care a fost supranumit “capitala Europei”. 
Odată ajunși aici, trebuie să vizitați Palatul Mare – acesta este practic centrul orașului, piața întinzându-se pe o suprafață considerabilă. Aceasta este cunoscută pentru covorul imens de flori, fiind de altfel protejată de UNESCO. În jurul pieței, veți găsi clădiri istorice, cum ar fi primăria sau Muzeul Orașului Belgian. 
Mannaken Pis este un simbol al orașului Bruxelles. Hainele sculpturii sunt schimbate în anumite perioade ale anului! Vă recomandăm, de asemenea, și Palatul Regal al Belgiei, dar și Muzeul Belvue, care adăpostește o expoziție a istoriei belgiene. 
Ultimul, dar nu cel din urmă, este Atomium-ul. Acesta este una dintre cele mai vizitate atracții din Bruxelles. Construit în 1958, este  o replică gigant a unui cristal de fier, format din nouă atomi și simbolizează „folosirea pașnică a energiei atomice în scopuri științifice”. 
Ce trebuie să savurați: waterzooi (mâncare gătită dintr-un mix de pui sau pește cu cartofi, morcovi și praz), midii (servite deseori ca aperitiv peste tot prin Belgia) și iepure la Kriek (iepure gătit cu bere, este de încercat dacă sunteți în căutare de gusturi diferite). 

Aeroporturi

Comiso Bruxelles

Orarul zborurilor:

Comiso Bruxelles