Meniu

Căutați bilete de avion din Nizhniy Novgorod

Nizhniy Novgorod

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Kremlinul din Novgorod

  Fortăreața locală, cu ziduri înalte de 12 metri și groase de 5 metri, nu a fost niciodată cucerită. Pentru a putea cunoaște mai bine istoria locurilor, vă invităm la o vizită pe Strada Majkowski din nordul orașului. 

 • La zoo

  Unde să vă distrați mai bine în vacanță alături de familie, dacă nu la grădina zoologică? Aici veți avea surpriza să întâlniți unele specii de animale care se plimbă în voie pe lângă turiști, oferindu-vă ocazia să le mângâiați.

 • Parcul Terra-Ski

  Dacă v-ați rezervat un city break în lunile de iarnă, vă invităm pe pârtia din localitate. Are cinci rute ale separate în funcție de dificultatea traseului și două burți pentru săniuș, și este principala atracție pe perioada iernii.

Nijni Novgorod, unul dintre cele mai mari orașe rusești

Până la mijlocul secolului 17, Nijni Novgorod se număra printre cele mai înstărite centre urbane ale Rusiei. Mai târziu, la început de secol 20, aici s-a deschis o fabrică de automobile GAZ, în colaborare cu American Ford. Astfel, majoritatea angajaților proveneau din Statele Unite ale Americii. Însă, la acea vreme, partenerii de afaceri s-au dovedit să fie extrem de șocați de realitatea copleșitoare din URSS, încât au ajuns să fie exilați în Siberia. 

Astăzi, atracția de top a orașului atât pentru localnici, cât și pentru vizitatori, este plaja din centru, aflată în apropierea Grebnoi Kanal 108A.

Dacă preferați ceva inedit în vacanța petrecută aici, atunci nu trebuie să ratați croaziera pe Volga organizată de firmele locale de turism. O astfel de excursie vă va întoarce în anii ’70 datorită cabinelor amenajate cu grijă până în cele mai mici detalii. Excursia poate dura câteva zile, timp în care veți descoperi câte un alt oraș-port, într-o oprire de câteva ore.

Aeroporturi în Nizhniy Novgorod

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Nizhniy Novgorod

Orarul zborurilor: Nizhniy Novgorod